Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
9.990 Ft
5.990 Ft
Kedvezmény: 40%
Menny.:db

A way out - Xbox One játék - elektronikus licensz - utánvétes fizetéshez

Ár:
9.990 Ft
5.990 Ft
Kedvezmény: 40%
Menny.:db
Cikkszám: AWO_XO_UV
Elérhetőség: Raktáron

Figyelem! Elektronikus licence (kód), nem fizikai termék! A játék két személy egyszerre játszhatja, a megvásárolt játék mellé ingyen be tud csatlakozni bármelyik barátja online, vagy offline módban is! 

Különleges játékkal jelentkezik a Hazelight Studios és az Electronic Arts. Ez a második játék, amit Josef Fares rendez. Első munkája a Brothers: A Tale of Two Sons volt, és most is a kooperatív játékot helyezi előtérbe. A Way Out lényege a menekülés: a külső nézetes akció-kalandjátékban két főhősünk, Leo és Vincent börtönbe kerülnek, ahonnan mindenáron meg akarnak szökni. Játékosként ez lesz a feladatunk: kiismerni a börtön működését, menekülési utat keresni, meglépni az intézetből, és túlélni az utána következő hajtóvadászatot.

Amiben a Way Out más, az a megvalósítás: ezt a játékot ugyanis kizárólag osztott képernyőn, ketten lehet játszani, és csakis egymást segítve lehet megmenekülni! A játékban van lehetőség helyi offline, illetve online kooperatív módra is, de a képernyő mindig osztva van, hogy lássuk egymás tevékenységét, és megfelelően lehessen időzíteni a mozdulatokat. A börtön és a játéktér ugyanis úgy lett felépítve, hogy kizárólag ezzel a módszerrel lehet kijátszani az őröket és a többi biztonsági rendszert.

A két főszereplő története egyszerre, de nem mindig ugyanúgy zajlik, ezért a történetmesélés is új módon történik. Az átvezető jeleneteket mindkét játékosnak végig kell néznie, de előfordul, hogy míg az egyik története zajlik, a másiknak lesz ideje tevékenykedni. Ennek az aszimmetrikus cselekménynek az ellenére a svéd fejlesztők valóban fajsúlyos, érzelmekkel töltött történetet ígérnek. Az átvezető jelenetek megtekintése fontos, hogy megismerjük mindkét karakter történetét és motivációit. A játék rendezője korábban filmeken dolgozott, így van érzéke a látványos, moziszerű élmények létrehozásához. A két főszereplőnek eltérő a személyisége, így ugyanazokra az eseményekre is másképpen reagálnak majd.

Az EA Originals program keretében megjelenő A Way Out igazán különleges élménynek ígérkezik, hiszen ennyire a kooperatív játékra építő címmel még nemigen találkoztunk. Vajon sikerül a két főszereplő múltjának feltárása, és ami még fontosabb, sikerül megmenekülni a börtönből? Ez csak rajtad, és egy barátodon múlik!

Árukereső.hu Árukereső.hu