Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
9.980 Ft (7.858 Ft + ÁFA)

Borderlands 3 - Ultimate Edition (PS5) Játékprogram

Ár:
9.980 Ft (7.858 Ft + ÁFA)
Gyártó: 2K
Elérhetőség: Raktáron
Az eredeti shooter-looter visszatért csilliónyi új fegyverrel, és egy teljesen új, őrületes kalanddal! Robbantsd át magad új világokon és ellenfeleken a más-más képességekkel bíró, testreszabható négy új Vault Hunter egyikeként, és eredj a Borderlands fenegyerekei nyomába. Játssz egyedül, vagy csatlakozz barátaidhoz, és küzdj meg az eszement ellenfelekkel, gyűjts rengeteg zsákmányt, és mentsd meg otthonod a galaxis legkegyetlenebb szektavezéreitől!
  • Egy őrületesen izgalmas utazás: Állítsd meg a fanatikus Calypso Ikreket, mielőtt egyesítenék klánjaikat és magukhoz ragadnák a galaxis legnagyobb erejét. Kizárólag te, az izgalmakra szomjazó Vault Hunter rendelkezel a legyőzésükhöz szükséges arzenállal és szövetségesekkel.
  • Ahány Vault Haunter annyi játékstílus: Légy a négy rendkívüli Vault Hunter egyike, melyek mindegyike egyedi képességeket, játékstílust, valamint rengeteg testreszabási lehetőséget kínál. Minden Vault Hunter egyedül is hatalmas pusztításra képes, de együtt megállíthatatlanok.
  • Moze, a GUNNER: Mikor Moze erősítésre szorul, segítségül hívja robotját – Iron Bear – egy nagy löket plusz tűzerőért.
  • Amara, a SIREN: Egy magabiztos és megbízható harcos, aki Siren képességeivel éteri öklöket tud megidézni, melyekkel pépesre zúzza ellenfeleit.
  • FL4K, a BEASTMASTER: FL4K a vadászatért él, ahogy hűséges fenevadjai is, amik lesik minden parancsát. Mi a kedvelt prédájuk  ?  A gyanútlan banditák, azok a szerencsétlen bolondok.
  • Zane, az OPERATIVE: A harctéri kütyükre specializálódott Zane rendkívül jártas a csatákba való észrevétlen beszivárgásban, káoszteremtésben, és olyan nyomtalan eltűnésben, mintha ott se lett volna.
  • Célozz, tölts és zsákmányolj: A hihetetlen mennyiségű fegyvernek és eszköznek köszönhetően minden küzdelem egy újabb lehetőség, hogy új felszerelést szerezz. Önműködő golyóálló pajzzsal felszerelt mordályok  ?  Pipa. Tűzokádó vulkánokat létrehozó puskák  ?  Természetesen. Saját lábat növesztő, majd szóbeli inzultusokat ordibálva az ellenfél nyomába eredő lőfegyverek  ?  Bizony, ez is megvan.
  • Egy új Borderlands: Fedezz fel Pandorán túli új világokat, melyek mindegyike egy egyedi, felfedezésre váró környezetet, és legyőzendő ellenfelek egész sorát tartogatja. Verekedd át magad a barátságtalan sivatagokon, harcolj háború szabdalta városokban, navigálj halálos mocsarakban, és járj be sok más helyszínt!
  • Gyors és gördülékeny kooperatív akció: Az új szintszinkronizációs rendszer kiegyenlíti a játékosok közti különbségeket. Ennek köszönhetően szintedtől vagy játékállásodtól függetlenül bárkivel, bármikor játszhatsz közösen az interneten keresztül, vagy osztott képernyőn egyaránt. Terítsetek le ellenfeleket és teljesítsetek kihívásokat csapatként, majd zsebeljétek be a nektek járó jutalmat – senki sem marad zsákmány nélkül!

A Borderlands 3 Ultimate Edition a kvintesszenciális Borderlands 3 élmény, amely a díjnyertes alapjáték mellett annak 6 tartalmi bővítményét is tartalmazza, és a bónusz kozmetikai kiegészítők teljes kollekcióját is! Lődd végig magad több világon a 4 Vault Hunter valamelyikével–a Borderlands abszolút kincskereső badassének egyikeként!  

A Season Pass tartalma:  Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot
Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock
Bounty of Blood
Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck  A Season Pass 2 tartalma:  A Designer’s Cuttartalmi bővítmény, egy új játékmóddal (Arms Race) és minden Vault Hunternek egy új képességfával
A Director’s Cut tartalmi bővítmény, amely egy raid bosst, új sztoriküldetéseket, a kulisszák-mögötti-extrákat, valamint három Vault kártyát tartalmaz
Mind a négy Multiverse Final Form kozmetikai kiegészítőcsomag
Mind a négy Multiverse Disciples of the Vault kozmetikai kiegészítőcsomag  Tov bbi bónusztartalom:

Butt Stallion csomag: fegyverskin, trinket, Butt Stallion gránátmod
Retro kozmetikai csomag
Neon kozmetikai csomag
Gearbpx kozmetikai csomag
Toy Box fegyvercsomag
XP & loot drop boost mod

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu