Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.980 Ft (6.283 Ft + ÁFA)

Death Stranding [Director's Cut] (PS5)

Ár:
7.980 Ft (6.283 Ft + ÁFA)
Gyártó: Sony
Elérhetőség: Raktáron

A "rendezői változat" sok újdonságal érkezik. A Next Gen konzolra optimalizált grafikán kívül vadonatúj helyszínek, fegyverek és közelharci mozdulatok még élvezetesebbé teszik a játékot. Így egy még nagyobb és újdonságokkal telibb világ várja a játékosokat, amit még az előző kiadás veteránjai sem tapasztalhattak meg. 

Egy izgalmas utazás az ősi jövőbe. A szétszóródott társadalom összekapcsolásáért. Sam-nek a kékgalléros ezermesternek kell megmentenie az emberiséget a rá leselkedő rejtélytől, a Death Standingtől, mely éppen az emberiséget írtja. A túlvilág szörnyű teremtményei barangolnak a szétesett társadalom által meghagyott, elveszett világban.   Sam küldetése mély kapcsolatot létrehozni a túlélőkkel, és ezzel remémyt adni az emberiségnek.

Teljesíts egyedi kihívásokat:

- Fegyverezd fel magad miközben a csomagod súlya alatt egyesítsd úra a nemzetet.

- Védd meg a felszerelésed a vad banditáktól és rejtőzz el az ijesztő Beached Things lények elől... vagy nézz szembe azzal, ahogy a tőled függő embereket cserben hagyod. 

- Fedezd fel a világot: A Decima Engine hipperrealisztikus, a Death Standing által teljesen átalakított világot prezetál.

Megkerülhetetlen akadályok állják utadat és kényszerítenek ara, hogy más utat találj, míg  a természetfeletti elemek miatt a környezet is változik. A halállal nincs vége: Nincs klasszikus "Game over" a Death Standingben. Ha elveszted az életed egy feje tetejére állított világba kerülsz, ahonnan vissza kell találnod az élők földjére. Légy okos a küzdelemben, az ellenfél megölése itt sosem megoldás. Segíts a többi játékosnak: Segíts más utazóknak anélkül, hogy találkoznátok az aszinkron online játékmenettel. küldj felszerelést, osztozzatok a biztonságos búvóhelyeken és kövesd a többi hírvivő útját, hogy újra egyesíthessétek a civilizációt.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu