Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
19.990 Ft

Death Stranding - Steelbook Edition - PC

Ár:
19.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Végre PC-re is ellátogat a legendás Hideo Kojima legújabb játéka, a Death Stranding! A különleges Steelbook Edition gyönyörű fémtokkal érkezik (a játékot Steam letöltőkód formájában tartalmazza), ezen felül a játék teljes zenei anyagát, és más digitális extrákat kínál. Konzolvilág exkluzív! Magyarországon csak nálunk kapható!

A jövő a kezedben van a Death Stranding játékban! Éld át Hideo Kojima (a Metal Gear Solid sorozat alkotója) legújabb akciójátékát, amely a közeli jövőben játszódik, és amelyben a szétszakadt társadalmat kell újra egyesítened. Ez egy új, filmszerű kaland, amely megreformálja a műfajt! A világot rejtélyes robbanások rázzák meg, amelyek természeti katasztrófákat idéznek elő, és az emberiség jó részét kipusztítják. A tájat különleges teremtmények járják, a bolygót pedig a teljes kihalás fenyegeti, ezért a játék főhőse, Sam Bridges feladata, hogy megmentse az emberiség megmaradt részét. A Death Stranding világa hatalmas, nyílt és dinamikus, amelyben egyesül a lopakodós és az akciódús játékmenet, mindez filmszerű történetmeséléssel kiegészítve.

A Death Stranding a legendás Metal Gear Solid játékok fejlesztőcsapatának új játéka, amely PC-n is kihasználja a legmodernebb grafikus effektek nyújtotta lehetőségeket egy igazán filmszerű történetben! Egy különleges új kaland, amely megreformálja az interaktív szórakoztatás műfaját.  

  • A Kojima Productions (Metal Gear Solid) legújabb akciójátéka végre PC-n is!
  • Mentsd meg az emberiséget a kihalástól a természeti katasztrófák árnyékában!
  • Dinamikus, szabadon bejárható nyílt világ
  • Hollywoodi szereplőgárda fotorealisztikus karakterekkel
  • Lopakodás, harc, felfedezés egy óriási kalandban
  • Szerezd meg a Steelbook kiadást digitális zenei albummal és más digitális extrákkal!
Árukereső.hu Árukereső.hu