Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
12.980 Ft

Demon's Soul Remake - PS5 játék

Ár:
12.980 Ft
Gyártó: Sony
Elérhetőség: Raktáron
Fedezd fel, hol kezdődött az út
Éld át az eredeti brutális kihívást, teljesen újjáépítve az alapoktól. Az egész lélegzetelállító látványminőségben, fejlesztett teljesítménnyel jelenik meg, ez Boletaria világa, ahogy még sohasem láttad.

Légy a démonok pusztítója
Merészkedj el Boletaria északi királyságába – a lovagok valaha gazdag országába, amelyet most kimondhatatlan lények és mohó démonok dúlnak. Találkozz különös szereplőkkel, akik megtébolyodtak és eltorzultak a körülöttük lévő világtól, és fedd fel a Demon’s Souls nyugtalanító történetét.

Légy a varázslat és a hadászat mestere
Csiszold és tökéletesítsd harcban a képességeidet – tudd, hogy mikor kell előrenyomulni és mikor kell kivárni, mivel minden egyes félrement támadással és gondatlan hibával az oly kemény munkával összegyűjtött lelkek elvesztését kockáztatod. A legerősebb ellenség legyőzéséért járó jutalom hatalmas, és a halál sem jelenti a véget – csak egy újabb létállapotot.

Nézz szembe a világ legnagyobb harcosaival
Nézz szembe a világ legnagyobb harcosaival ádáz PvP csatában – online inváziókkal, amelyek növelik küldetésed veszélyeit. Vagy játssz kooperatív módban szövetségeseket hívva, hogy segítsék a harcodat a démonok ellen. Az online többszemélyes játékhoz aktív PS Plus-előfizetés szükséges.
 

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu