Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Menny.:

Devil May Cry HD Collection (Xbox One)

Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó: Microsoft
Elérhetőség: Előrendelhető
A népszerű stílusos akciójátékok Devil May Cry, Devil May Cry 2 és Devil May Cry 3 Special Edition egy gyűjteményben térnek vissza!.

A sorozat főhőse a félvér születésű Dante, akinek apja egykor egy nagy démonharcos volt, de fellázadt fajtája ellen az emberek védelme miatt. Dante édesanyja halálát és testvére, Vergil elvesztését akarja megbosszulni azokon, akik elvették tőle családját. Ehhez szüksége van a természetfeletti képességeire, a kardjára, a pisztolyaira, s a kalandokra, amiket átélhetünk.

A játék középpontjában a harcok állnak, amiben az ellenségek leölése, a sérülések elkerülése, a lehető legkevesebb Visual Star használata, s a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni kell egy küldetést. Minden játék küldetéssel lett alkotva. Egy küldetés végén (minden játékban eltér) rangsorolja (D, C, B, A, S), hogyan is teljesítettük egy küldetést. A rangok minden játékban más szónak a rövidítése.

A játékban ugyan úgy helyet kapott a logikai rejtvények megoldása, fontos tárgyak megszerzése, majd felhasználása. A Devil Trigger használata gyors mozgást biztosít, nagy erőt valamint egy karakter démoni alakot ölthet vele.

A játékok alatt megszerezhető Red Orbs-szal a fegyvereink erejét megnövelhetjük, de meg van adva, mennyitől lehet.
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu