Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
19.980 Ft (15.732 Ft + ÁFA)
Menny.:

Diablo 4 - Diablo IV - PS5 játék

Ár:
19.980 Ft (15.732 Ft + ÁFA)
Menny.:
Elérhetőség: Előrendelhető
JÖN A POKOL! A Diablo®IV , a Blizzard Entertainment műfajmeghatározó sorozatának várva várt következő része 2023. június 6. -án jelenik meg, és már előrendelhető. A Diablo IV itthon megjelenik Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra (cross platform), PlayStation®5-re és PlayStation®4-re, minden platformon cross-play és a cross-progression lehetőségével. A Couch co-op elérhető lesz konzolokon.

VISSZATÉR LILITH, A GYŰLÖLET LÁNYA — A Diablo IV Sanctuary világa hatalmas, és tele van kalandozási lehetőségekkel. Évtizedek teltek el a Diablo III: Reaper of Souls eseményei óta, és Lilith, a Gyűlölet lánya elhatározta, hogy ismét uralkodni fog a Sanctuary felett. A választási lehetőségek, hogy a magad módján játszhass a játékban gazdagabbak és szélesebbek, mint valaha, és a játékosok hagyhatják, hogy kíváncsiságuk vezesse őket.

Fedezz fel 140+ Dungeon-t és mellékküldetést a kampány során és azon túl is, szerezz jutalmakat és mélyítsd el a történet élményét.

     Győzd le a World Bossokat miközben más játékosokkal összefogva bónusz kincseket aratsz 
     Éld meg a különleges eseményeket, amelyek  gyors jutalmat hoznak
     Szabadíts fel erődítményeket , amelyek a romlott démonoktól és ellenséges vadállatoktól megtisztítva barátságos előőrsökké válnak, amelyek örökre megváltoztatják a világ rendjét.
     A karakterfejlesztés az osztályok kiválasztásával, a sokféle képesség kihasználásához szükséges készségekkel és a skinek széles választékával egészül ki.

JÁTÉK ÉLMÉNY — Lépj túl a fő történeten a még robusztusabb végjáték-kínálattal:

     A Fields of Hatred kiemeli a PvP zűrzavarának kijelölt zónáit, ahol a játékosok Seeds of Hatred-et és Red Dust-ot gyűjthetnek, hogy fegyverekre és skinekre költsenek.
     Paragon táblák , amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy túllépjék a maximális szintet, és Glyphs-eket használva karaktereiket epikusan új hatalmi magasságokba emeljék.
     A Nightmare Dungeon -ök jeleket használnak az ante feljavítására és a játékosok képességeinek tesztelésére a dungeon-ök belsejében.
     A Helltide rendszeres esemény, ahol Lilith szolgái még nagyobb hatalommal rendelkeznek
     A Whispers of the Dead -  Végezd el a feladatokat, hogy kiérdemeld a Grim Favor-öket, majd cseréld ki őket Legendary gear-re és még sok másra! 

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu