Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.980 Ft (3.921 Ft + ÁFA)

F1 22 - Formula 1 - Xbox Series X játék

Ár:
4.980 Ft (3.921 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 22-ben, a 2022 FIA Formula One World Championship hivatalos videójátékában! Ülj a volán mögé az új idényre az áttervezett autókkal és felülvizsgált szabályokkal újraalkotott versenynapon, tedd próbára magad az új Miami International Autodrome pályán, és kóstolj bele az F1 Life csillogásába és dicsőségébe!
Versenyezz a Forma-1 2022-es idényének elképesztő új autóival, ahol mind a 20 pilóta és 10 csapat élethűen jelenik meg, és éld át a versenyélményt az új, irányítható vagy közvetített versenyjelenetekkel. Hozz létre csapatot, és állj a rajtrács élére – új mélységek várnak a népszerű My Team karriermódban, küzdj szemtől szemben osztott képernyős vagy többszemélyes módban, vagy változtass a tempón, és helyezz a pályára pár szuperautót a motorsport legnagyobb neveitől.
ÚJ IDÉNY, ÚJ SZABÁLYOK: Versenyezz a Forma-1-es autók új korszakában az F1 22-ben!
VERSENYNAP, ÚJRADEFINIÁLVA: Vedd át az irányítást virtuális F1-élményed felett a lebilincselő és filmszerűen bemutatott pit stopokkal, felvezető körökkel és sok más újdonsággal!
F1 LIFE: Kóstolj bele a Forma-1 csillogásába és dicsőségébe!
A 2022-es FIA Formula One World Championship hivatalos videójátéka:
Új idény, új szabályok: Ülj a volán mögé az új idényre, és versenyezz káprázatosan színes autórepertoárral legendás pályákon, köztük a vadonatúj Miami International Autodrome-on.
Versenynap, újradefiniálva: Éld át a versenyélményt lebilincselő és filmszerűen megjelenített felvezető körökkel és safety car periódusokkal, interaktív pit stopokkal, valamint vadonatúj Sprint futamokkal.
Adaptív MI: A kevésbé gyakorlott játékosok számára új MI-rendszer biztosítja, hogy minden futamon versenyben maradhassanak.
F1 Life: Oldj fel szuperautókat, öltözékeket, kiegészítőket és egyebeket, hadd lássa a világ!
My Team: Válaszd ki a kezdő költségvetést, amikor az alapoktól megalkotod F1-csapatodat, bővített osztályeseményekkel és még alaposabb festés-testreszabással.
Career mód: Tedd próbára vezetési tudásod az F1 világában, küzdd fel magad a rajtrácson a népszerű 10 éves Career módban.
A Forma-2 a tökéletes F1-edzőpálya, benne rövid, közepes vagy teljes idényopciókkal, valamint 2021-es és 2022-es idénytartalommal.
Osztott képernyős verseny két játékos számára.
VR: Éld át a legteljesebb F1-élményt a PC-s virtuálisvalóság-kompatibilitással, amely lehetővé teszi, hogy tényleg a volán mögül éld át a versenyek drámáját.
Jogi tudnivalók
F1 22 játék – a FIA Formula One World Championship hivatalos terméke.
© 2022 Electronic Arts Inc. Az F1 logó, az F1, a FORMULA 1 és az ezekkel kapcsolatos jegyek a Formula One Licensing BV, a Formula-1-es vállalat védjegyei. Licenc: Formula One World Championship Limited. Az F2 FIA FORMULA 2 CHAMPIONSHIP logó, a FORMULA 2, az F2 és az ezekkel kapcsolatos jegyek a Federation Internationale de l’Automobile védjegyei, amelyek kizárólag licenc alapján kerülnek felhasználásra.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu