Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
8.980 Ft (7.071 Ft + ÁFA)

Games Grand Theft Auto The Trilogy [The Definitive Edition] (PS4)

Ár:
8.980 Ft (7.071 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz az eredeti Grand Theft Auto-trilógia mufajteremto klasszikusaival: a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas az új generáció számára frissítve, most már mindenre kiterjedo fejlesztésekkel, beleértve a ragyogó új világítást és környezeti fejlesztéseket, a nagy felbontású textúrákat, a növelt megjelenítési távolságot, a Grand Theft Auto V-stílusú irányítást és célzást, és még sok minden mást, ami új részletességgel kelti életre ezeket a szeretett világokat.   Jellemzok  A Grand Theft Auto: A The Trilogy — The Definitive Edition tartalma: 
  • Grand Theft Auto III: Az egész Liberty City-ben kezdodik. A Grand Theft Auto III forradalmi szabadságával, hogy bárhová mehetsz és bárkit kirabolhatsz. A könyörtelen bunözoi alvilág karnyújtásnyira lesz, ha van elég bátorságod hozzá.
 
  • Grand Theft Auto: Vice City: Üdv az 1980-as években. Következzék egy olyan ember története a meghökkento frizurák és a pasztellszínu öltönyök korából, aki felküzdi magát a bunözovilág csúcsára. A Grand Theft Auto visszatér Tommy Vercetti árulásról és bosszúról szóló történetével egy neonfényben úszó, vad szórakozással és lehetoségekkel teli trópusi városban.
 
  • Grand Theft Auto: San Andreas: Öt évvel ezelott Carl „CJ Johnson elmenekült a Los Santos-béli San Andreas homályából… a bandaháborúk, drogok és korrupció mocskában fuldokló városból. Most a ’90-es évek elején járunk. CJ-nek haza kell térnie. Anyját meggyilkolták, a családja széthullott, gyerekkori barátai pedig egytol egyig a vesztükbe rohannak. Amikor visszatér a környékre, néhány zsaru hamisan gyilkossággal vádolja meg, ezért CJ olyan utazásra kényszerül, ami keresztülviszi egész San Andreas államon, hogy megmentse családját és átvegye az irányítást az utcák felett a mindent megváltoztató sorozat következo részében.
 Fejlesztette a Rockstar Games, adaptálta a Grove Street Games.  Rockstar Games, Inc. 622 Broadway, New York, NY, 10012. © 2001–2021. A Rockstar Games, a Grand Theft Auto, a Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition, a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City, a Grand Theft Auto: San Andreas és az R* logó a Take-Two Interactive márkái/logói/kapcsolódó szellemi termékei. Unreal® Engine, Copyright 1998–2021, Epic Games, Inc. Minden jog fenntartva. Oodle használatával. Copyright © 2008–2021 by Epic Game Tools, Inc. A besorolási ikon az Entertainment Software Association védjegye. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.  A játék használatát a www. rockstargames. com/eula címen elérheto Végfelhasználói licencszerzodés (EULA) szabályozza. A játék egyes funkcióihoz internetkapcsolat szükséges. A Rockstar semmilyen idopontban – beleértve a megjelenés idopontját – nem garantálja az olyan online funkciók elérhetoségét, mint a játékon belüli vásárlások, a többszemélyes játék vagy a letöltheto tartalom. Minden online funkcióra a www. rockstargames. com/legal címen elérheto feltételek vonatkoznak. A játék bizonyos funkcióihoz Rockstar Social Club fiók regisztrálása, egyszer használatos sorozatszám vagy további díjak szükségesek; az ilyen funkciók nem átruházhatók. A Rockstar fenntartja a jogot, hogy a játék bármely funkcióját saját belátása szerint, elozetes értesítés nélkül módosítsa vagy elérhetoségét megszüntesse. Információ, ügyfélszolgálat és technikai támogatás: www. rockstar. com/support .  Ez a játék a képzelet szüleménye; bármilyen hasonlóság valós helyekkel, emberekkel vagy entitásokkal a véletlen muve, és nem jelenti harmadik fél szponzorációját vagy jóváhagyását a játék tartalmával kapcsolatban.

 
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu