Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
14.490 Ft

Ghost of Tsushima [Director's Cut] (PS5)

Ár:
14.490 Ft
Gyártó: Sony
Elérhetőség: Raktáron
A háború dúlta Tsushima szigetén az ősi szépség tovább él

Kalandozz a csatatereken túl, felfedezve a feudális Japánt, ahogy soha ezelőtt. A nyílt világú akció-kaland során hatalmas területeket és gyönyörű tájakat járhatsz be, kidolgozott karakterekkel, ősi műemlékekkel és nevezetességekkel szegélyezett úton felfedezve Cusima rejtett szépségeit.

Barangold be a gondos részletességgel kidolgozott régiókat, az élővilág sokszínűségét felvonultató szigetet – hullámzó mezők, nyugalmat árasztó szentélyek, ősi erdőségek, kis falvak és égbetörő hegységek várnak. Találj belső békére a természet harmóniájában, és meríts erőt azokból a közös pillanatokból, melyeket az általad megmentett emberekkel osztasz meg.

A Szellem születése

Jint a szamurájok hagyományai szerint nevelték. Mikor a mongol inváziós erők elsöprik a szamuráj csapatokat, Jin világa összeomlik. Élete legnehezebb döntése várja: ragaszkodjon a szamuráj hagyományokhoz, tudva, hogy neveltetésének értékeit megőrizve nem győzhet, vagy hagyjon fel a tanultak követésével, és tegyen meg mindent, amit a sziget és lakóinak védelme kíván.

Tsushima visszaszerzése során Jinnek hű barátok és váratlan szövetségesek támogatására egyaránt szüksége lesz. El kell szakadnia a hagyományoktól, új fajta harcossá kell válnia, és meg kell őriznie mindazt, ami otthonából megmaradt, bármi áron.

Sár, vér és acél

A mongol hódítók kiszámíthatatlanok, elsőrangú harci tudással és fegyverzettel bírnak. Csak akkor győzedelmeskedhetsz, ha a harcmodorodhoz formálod Jin képességeit, és új tudásra teszel szert, amellyel megvédheted a szigetet és Tsushima népét.

Harcolj ellenfeleiddel szemtől szemben katanádat forgatva, ha egyedülálló szamuráj harci élményre vágysz. Válj az íj mesterévé, hogy halálos pontossággal végezhess a távoli ellenfelekkel. Fejlessz ki lopakodó és álcázó harcmodort, amellyel rajtaüthetsz az ellenfeleken vagy felőrölheted soraikat.

Az alkalmazkodó környezet és a harcok organikus megközelítése igazi játszótérré varázsolja Tsushima világát, ahol keverheted a különböző metódusokat, fegyvereket és taktikákat, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő játékstílust és támadási módot. Ahogy Jin története kibontakozik, a változatosság és kreativitás lesznek a leghatalmasabb fegyvereid.
Árukereső.hu Árukereső.hu