Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
15.990 Ft

Ghost of Tsushima - Director's Cut - Magyar felirattal! - PS4 játék

Ár:
15.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
A játék magyar felirattal jelenik meg!
Az inFamous-sorozatot jegyző Sucker Punch legújabb videojátékában egyenesen  a japán történelemben tehetünk egy kirándulást , méghozzá egy nagy adag sötét fikció társaságában, a főszerepben egy intenzív harcokat kínáló hack and slash akciózással.

A  Ghost of Tsushima  története 1274-ben játszódik, amikor a Mongol Birodalom és Japán alaposan hajba kapnak egymással, miután előbbiek elfoglalják Tsushima szigetét. A konfliktus rendezéséhez szükség lesz az egyik utolsó élő szamurájra, azaz ránk, hogy egyszemélyes hadseregként vegyük fel a kesztyűt a támadókkal.

A játékban  lehetőségünk nyílik megismerkedni a japán szamurájuk múltjával , testközelből sajátíthatjuk el hagyományaikat, miközben használatba vehetjük fegyvereiket, alkalmazhatjuk taktikáikat és a változatos megoldások alkalmazásával legyőzhetjük ellenfeleiket.

A  Ghost of Tsushima  sem a brutalitás, sem az intenzitás terén nem finomkodik, ezáltal páratlan alapossággal ismerhetjük meg belőle és alkalmazhatjuk a szamuráj harcmodort, miközben az ország múltjának és kultúrájának egy jelentős darabkájával is megismerkedhetünk.
A Director's Cut tartalma: Ghost of Tsushima alapjáték, Iki Island expansion Legends mode (online co-op) Hero of Tsushima skin set 1 technique point + Charm of Hachiman's favor Digital mini art book Director's Commentary

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu