Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
22.980 Ft (18.094 Ft + ÁFA)
Menny.:

God of War - Ragnarok - PS4 játék - magyar felirattal

Ár:
22.980 Ft (18.094 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó: Sony
Elérhetőség: Előrendelhető

Csatlakozz Kratos és Atreus legendás és szívbe markoló utazásához, amint megküzdenek a csapdába ejtő érzelmek és az elengedés nehézségeivel

A Santa Monica Studio folytatja a fantasztikusan sikeres God of War (2018) történetét. A Fimbulwinter már javában zajlik. Kratosnak és Atreusnak el kell utaznia a Kilenc Birodalom mindegyikébe, hogy válaszokat keressen, miközben az asgardi csapatok arra készülnek, hogy a megjövendölt csata véget vet a világnak. Útjuk során misztikus tájakat járnak be, és rettentő ellenfelekkel szembesülnek szörnyek és az északi kíméletlen istenek személyében. A Ragnarök egyre közeleg. Kratosnak és Atreusnak választania kell saját, illetve a birodalmak biztonsága között.

Egy íratlan jövő

Atreus a tudást szomjazza, hogy megérthesse a „Loki” nevet körülvevő jóslatokat, és megalapozhassa szerepét az eljövendő Ragnarök során. Kratosnak döntenie kell, gúzsba köti-e a félelem, hogy a múlt hibái és tragédiái megismétlődnek; vagy ki tud törni múltja börtönéből, hogy olyan apa legyen, amilyenre Atreusnak szüksége van.

A háború eszközei

A Leviatán-bárd, a Káosz pengéi és az Oltalmazó pajzs ismét felbukkannak, Kratos és Atreus számos új képességével együtt. Kratosnak minden, spártaihoz méltó képességére szükség lesz, ha meg akarja védeni a családját miközben szembeszáll a Kilenc Birodalom szörnyeivel és isteneivel.

Fedezd fel a hatalmas birodalmakat

Kelj útra a misztikum csodás, de veszélyes világába, mérkőzz meg legendák lényeivel, szörnyeivel, és magukkal az északi istenekkel is, és kísérd el a válaszokat kutató Kratost és Atreust.

Tökéletes páros

Hosszas gyakorlással Kratos és Atreus elsajátította azokat az egymással szinergizáló, kombinációs támadásokat, amelyek kiegészítik egymás erősségeit és maximalizálja harcbéli hatékonyságukat.

Tökéletesített rúnaerő képességek

Az új rúnaképességekkel Kratos még sokoldalúbban képes használni a Leviatán bárdot. Gyűjtsd össze és fejleszd a Leviatán-bárdhoz tartozó rúnákat az egyedi támadások és harci képességek használatához.

Több, mint egy egyszerű kölyök egy íjjal

Atreus még magasabb szintre lépett az íjászat területén; az új, döbbenetesen erős támadásai a Karomíjjal és az új rúnaidéző képességei nélkülözhetetlen harcostárssá teszik.

Youtube videók

Ingyenes szállítás 60.000 Ft feletti játékszoftver-rendelés esetén!

Hasonló termékek

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu