Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
19.980 Ft (15.732 Ft + ÁFA)

God of War - Ragnarok - PS5 játék - magyar felirattal

Ár:
19.980 Ft (15.732 Ft + ÁFA)
Gyártó: Sony
Elérhetőség: Raktáron

Csatlakozz Kratos és Atreus legendás és szívbe markoló utazásához, amint megküzdenek a csapdába ejtő érzelmek és az elengedés nehézségeivel

A Santa Monica Studio folytatja a fantasztikusan sikeres God of War (2018) történetét. A Fimbulwinter már javában zajlik. Kratosnak és Atreusnak el kell utaznia a Kilenc Birodalom mindegyikébe, hogy válaszokat keressen, miközben az asgardi csapatok arra készülnek, hogy a megjövendölt csata véget vet a világnak. Útjuk során misztikus tájakat járnak be, és rettentő ellenfelekkel szembesülnek szörnyek és az északi kíméletlen istenek személyében. A Ragnarök egyre közeleg. Kratosnak és Atreusnak választania kell saját, illetve a birodalmak biztonsága között.

Egy íratlan jövő

Atreus a tudást szomjazza, hogy megérthesse a „Loki” nevet körülvevő jóslatokat, és megalapozhassa szerepét az eljövendő Ragnarök során. Kratosnak döntenie kell, gúzsba köti-e a félelem, hogy a múlt hibái és tragédiái megismétlődnek; vagy ki tud törni múltja börtönéből, hogy olyan apa legyen, amilyenre Atreusnak szüksége van.

A háború eszközei

A Leviatán-bárd, a Káosz pengéi és az Oltalmazó pajzs ismét felbukkannak, Kratos és Atreus számos új képességével együtt. Kratosnak minden, spártaihoz méltó képességére szükség lesz, ha meg akarja védeni a családját miközben szembeszáll a Kilenc Birodalom szörnyeivel és isteneivel.

Fedezd fel a hatalmas birodalmakat

Kelj útra a misztikum csodás, de veszélyes világába, mérkőzz meg legendák lényeivel, szörnyeivel, és magukkal az északi istenekkel is, és kísérd el a válaszokat kutató Kratost és Atreust.

Tökéletes páros

Hosszas gyakorlással Kratos és Atreus elsajátította azokat az egymással szinergizáló, kombinációs támadásokat, amelyek kiegészítik egymás erősségeit és maximalizálja harcbéli hatékonyságukat.

Tökéletesített rúnaerő képességek

Az új rúnaképességekkel Kratos még sokoldalúbban képes használni a Leviatán bárdot. Gyűjtsd össze és fejleszd a Leviatán-bárdhoz tartozó rúnákat az egyedi támadások és harci képességek használatához.

Több, mint egy egyszerű kölyök egy íjjal

Atreus még magasabb szintre lépett az íjászat területén; az új, döbbenetesen erős támadásai a Karomíjjal és az új rúnaidéző képességei nélkülözhetetlen harcostárssá teszik.

Gyors betöltés az SSD-vel

Térj vissza a harcmezőre gyorsabban, mint valaha; a PS5™ konzol nagy sebességű SSD-je nem hagyja, hogy túl sok időt vesztegess a visszatérésre. Élvezd ki a lerövidített betöltési időt a játékon belüli mentési pontok, illetve a gyors utazás esetén.

Lenyűgöző látvány

Válaszd a teljes 4K felbontást a megcélzott másodpercenkénti 30 képkockás sebességgel, vagy a dinamikus felbontást, amely 4K-ra van felskálázva a megcélzott másodpercenkénti 60 képkockás sebességgel.* Gyönyörködj utazás közben a lenyűgöző művészeti irányok által életre keltett csodás világokban, amelyeket aprólékos részletei a szemed előtt kelnek életre. Pillantsd meg a fokozott tükröződést, a fényt és az árnyékokat, valamint a megnövelt geometriai részleteket és a fokozottan deformálható havat.

*A 4K felbontáshoz egy kompatibilis 4K TV vagy kijelző szükséges.

DualSense™ vezeték nélküli kontroller használata

Érezd át a messzi Észak birodalmában tett utazásodat az immerzív haptikus visszajelzésnek és az adaptív elsütésnek köszönhetően.

Teljesen 3D audióra optimalizálva**

Merülj el a Kilenc Birodalom egyedi hangzásvilágában, miközben a hangok rezonálnak és visszhangoznak a környezetedben. Használd a rendkívül pontos térbeli hangzást, hogy hallhasd a bármely irányból, akár felőled és alólad is közeledő ellenséget.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu