Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.980 Ft (3.921 Ft + ÁFA)

Godfall - PS5 játék

Ár:
4.980 Ft (3.921 Ft + ÁFA)
Gyártó: Activision
Elérhetőség: Raktáron
Aperion az összeomlás szélén áll. Te vagy az utolsó az istenszerű harcosok, a Valorian lovagok közül, akik képesek legendás Valorplate páncélszetteket felölteni, melyek a közelharc megállíthatatlan mesterévé változtatják viselőjüket. Verekedd át magad ellenfeleiden, ahogy megmászod az elemi birodalmak mindegyikét, és kihívod a csúcson várakozó őrült istent, Macros-t. Emelkedj fel a Godfall a maga nemében első, looter-slasher, közelharci akció-RPG világában! Jellemzők Kalandozz be egzotikus helyszíneket a Víz Birodalom földfeletti zátonyaitól a Föld Birodalom földalatti bíbor erdőiig.
Sajátítsd el mind az öt fegyverosztályt, melyek mindegyike sajátos játékstílust, valamint hosszúkardok, lándzsák, harci kalapácsok, nagykardok és duplakardok egész sorát kínálja.
Lépj szintet, tanulj új képességeket és fedj fel legendás fegyvereket pusztító hatással a csatatéren.
Nyiss meg 12 Valorplate szettet: Isteni, Zodiac-inspirálta páncélruhák, amik képessé tesznek rá, hogy darabokra zúzz minden te és Macros közé álló ellenfelet.
Tedd próbára képességeidet a Tower of Trials keretében, és nézz szembe a legádázabb ellenfelekkel a legértékesebb jutalmakért.
Harcolj egyedül, vagy barátaid oldalán a három fős internetes PvE kooperatív módban.
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu