Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.980 Ft (6.283 Ft + ÁFA)

Guardians of the Galaxy - PC játék

Ár:
7.980 Ft (6.283 Ft + ÁFA)
Gyártó: Squareenix
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Indulj egy vad kalandra a kozmoszon át a Marvel’s Guardians of the Galaxy egy új feldolgozásában. Ebben a külső nézetes akció-kalandjátékban Star-Lord vagy, és a bátor de megkérdőjelezhető vezetői képességednek hála meggyőztél egy külön alakokból álló hőscsapatot, hogy csatlakozzon hozzád.
Valami tökfej (tuti, hogy nem te) katasztrofális események egész láncolatát indította el, és csak te vagy képes egyben tartani a Guardiansokat addig, míg sikerül visszaverni az interplanetáris bonyodalmakat. Használd az Element Blastereket, a tag-team mozdulatokat, a sugár hajtotta csizmarúgásokat: minden megengedett! Ha azt hiszed, minden a terv szerint fog menni, sok meglepetés fog élni, így cselekedeteid következményei garantáltan megdolgoztatják a Guardianokat.
Ebben az eredeti Marvel's Guardians of the Galaxy történetben nagyhatalmú lényekkel és ikonikus szereplők egyedi változataival fogsz összefutni, miközben mind a galaxis sorsáért folyó küzdelembe keveredtek. Itt az idő, hogy megmutasd az univerzumnak, milyen fából faragtak. Készen állsz. Talán.

VEZESD A GUARDIANS OF THE GALAXY-T
Star Lord-vagy, és semmi sem tiltott a bátor harcstílusodban, az Element Blasterekkel kezdve a sugárhajtotta csizmarúgáson át egészen a tag-team mozdulatokig. A többi Guardianoddal az oldaladon te hozod a döntéseket, hogy legyőzd ellenfeleidet jellegzetes támadásaiddal. Eközben döntéseid következményei a könnyedtől egészen a váratlanig terjednek, miközben kalandod kibontakozik.
EGY ÚJ TÖRTÉNET
A legendás különcökből verbuválódott csapatod az univerzum megmentésére törekszik a Guardians of the Galaxy új, de hiteles feldolgozásában. Valahogy katasztrofális események sorozatát indítod el, amely egy vad útra terel lenyűgöző világokon át, melyeket ikonikus és eredeti Marvel-karkaterek népesítenek be. Csavard fel a 80-as évek zenéit, és ugorj fejest az akcióba!
KÜLÖNCÖKBŐL SZUPERHŐSÖK
Te vagy az egyetlen, amely összetartja a kiszámíthatatlan Guardianokat, úgyhogy jobb, ha gyorsan megtanulod a vezetői képesség fortélyait. A családszerű karakterekkel az oldaladon könnyek és nevetés vár, miközben megindultok a kozmosz feldúlása felé. Akármi is várjon a következő sarkon, tudod, hogy király lesz.

64 bites Windows Windows 10 FONTOS: A PC változat esetében a Steam kulcs megszerzéséhez a DVD lemeznek kötelezően a meghajtóban kell lennie és aktív internetkapcsolattal kell rendelkezni. Optikai meghajtó hiányában a játék aktiválása, telepítése, azaz használata nem lehetséges.
MINIMUM:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 64 bit Build 1803
Processzor: AMD Ryzen 5 1400 / Intel Core i5-4460
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 570
DirectX: Verzió: 12
Tárhely: 150 GB szabad hely
AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 64 bit Build 1803
Processzor: AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i7-4790
Memória: 16 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super / AMD Radeon RX 590
DirectX: Verzió: 12
Tárhely: 150 GB szabad hely

Az aktiváló Steam kód csak a DVD használatával szerezhető meg. Egy DVD-t tartalmaz, melyről a játék egy része telepíthető, internetes letöltés is szükséges. Technikai segítségnyújtás: support_hu@cenega. com
A PC változat esetében a Steam kulcs megszerzéséhez a DVD lemeznek kötelezően a meghajtóban kell lennie és aktív internetkapcsolattal kell rendelkezni. Optikai meghajtó hiányában a játék aktiválása, telepítése, azaz használata nem lehetséges.
A tokban található kék színű, „How to get your Steam code betétlapon levő kódot kell a lemezen található redeem. exe program elindítása után beírni és így tudjuk a Steam kódot megkapni.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu