Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.980 Ft (3.134 Ft + ÁFA)

Horizon Zero Dawn - Complete Edition - Playstation Hits - PS4 játék

Ár:
3.980 Ft (3.134 Ft + ÁFA)
Gyártó: Sony
Elérhetőség: Raktáron

A Föld már nem a miénk.

Egy korban, amikor a vidéket Gépek járják, és már nem az ember az uralkodó faj a bolygón, Aloy, a fiatal vadász útra indul, hogy beteljesítse sorsát.

Ebben az elvadult poszt-apokaliptikus világban, az elfeledett civilizáció természet-benőtte romjain az emberiség maradéka primitív vadászó-gyűjtögető törzsekben él. Azonban még az új vadonban sem az ember az úr – a Gépek, ezek az ismeretlen eredetű, félelmetes mechanikus lények elbitorolták az uralmát.

Tallneckek

A Tallneckek fenséges járőröző Gépek, amelyekre fel is mászhatsz – ha kihasználod a közvetlen környezetet. Ha sikeresen felmászol egy Tallneckre, és átveszed az irányítását, megmutatja a környező terület térképét, rajta a Gépek létesítményeivel, valamint egy energiakisülést bocsát ki, amely gyengíti a közelben lévő többi Gépet.

Vadászmezők

A vadászmezők aréna stílusú időzített kihívások, amelyekben különféle harci taktikák sorát kell bevetned különböző típusú Gépek ellen.

A vadászmező próbákért jutalmul Nap szimbólumokat kapsz, és ha hármat összegyűjtesz, beléphetsz a vadászpáholyba Meridianban.

Banditatanyák

A banditatanyák olyan harci események, ahol nagyszámú emberrel kell megküzdened, akik beásták magukat egy adott helyre. Ha ezeket a helyeket megtisztítod a banditáktól, a telepesek ideköltözhetnek, és egy értékes kereskedelmi és gyorsutazási helyszín alakul ki.

Lelőhelyek

A lelőhelyek az ősi múlt betemetett maradványai, amelyek festői vidékeken bújnak meg. Ha egy lelőhelyet a Fókusszal letapogatsz, bepillantást nyerhetsz az ősi világba, és megismerheted az alkotók történetének egy részét. Ezeket a jegyzetfüzetmenü gyűjteményeket tartalmazó lapján olvashatod el.

Gyűjthető tárgyak

A gyűjthető tárgyak fémvirágok, Banuk-figurák és ősi edények lehetnek. A komplett gyűjteményeket jutalomért eladhatod a meridiani gyűjtőknek – Kudivnak, Cantarah-nak és a tudós Palasnak.

Katlanok

A katlan egy hely, ahol a Gépek készülnek: zegzugos, önműködő robotgyár. Ha eljutsz a maghoz a katlan közepén, megtanulhatod, hogyan veheted át az irányítást újabb típusú Gépek felett.

Emellett a katlanok feltárásával többet tudhatsz meg a Gépek életciklusairól is.

Bunkerek

A bunkerek az ősi múlt titkait rejtik – a Fókusz készülékkel itt nyomokra és egyéb tárgyakra bukkanhatsz...

Adatpontok

Ha a Fókusz készülékkel letapogatsz egy adatpontot, információkat szerezhetsz az ősi és a törzsi világról.

- Küldetésadatpontokat a fő küldetés helyszíneinek feltárásával találhatsz, és általában a történet lényeges kiváltó eseményeihez kapcsolódnak.
- Világadatpontokat az ősi romok között, rúnakönyveket pedig a Carja-településeken találhatsz, és ezek a Horizon háttértörténetébe nyújtanak bepillantást.
- A letapogatott adatpontokat újraolvashatod és -hallgathatod a jegyzetfüzetmenü adatpontokat tartalmazó lapján.

Thunderjaw

A Thunderjaw harci automata egyike a Horizon Zero Dawn legveszélyesebb Gépeinek. Egy ágyúkkal, korongvetőkkel és szájlézerrel felszerelt félelmetes fenevad, amely erőteljes távolsági támadásaival pillanatok alatt végez bármely vadásszal, aki elég bolond, hogy felverje. És ha elég a hely, pusztító közelharci támadásaival, ökleléssel és faroksöpréssel is pusztít.

Snapmaw

A Snapmaw begyűjtőautomatával gyakran a vízben vagy víz közelében lehet találkozni, ahol értékes ásványokat gyűjt az üledékes rétegekből. Ha megzavarják, meglepő vehemenciával reagál, különféle közelharci támadásokkal, köztük erőteljes villámharapásokkal és faroksöpréssel. Távoli ellenfelekre fagygránátokat hajít, amelyek becsapódáskor megdermesztik a célpontot.

Stormbird

A félelmetes Stormbird harci automata nagy magasságban szárnyal az égen, és hirtelen csap le áldozataira hatalmas erővel. Azonban a földön is éppen olyan veszélyes, mint a levegőben, gyors és erős szárny- és karomtámadásaival. Hatalmas fémszárnyaival emellett képes összegyűjteni és kisütni a levegőben lévő villamos energiát.

Behemoth

A Behemoth egy hatalmas, strapabíró szállítóautomata, amely antigravitációs technológiájával helyezi át az értékes rakományt a kisebb begyűjtőautomatákból a gyomrában lévő tárolóba. Ha provokálják, felöklelheti az ellenfelet, vagy az antigravitációs egység segítségével nehéz tárgyakat hajíthat a célpontra. Emellett zúzóberendezésével sziklákat zúz össze, amelyeket kilőhet az ellenfeleire.

Youtube videók

Leírás

Horizon Zero Dawn: Complete Edition

Ne maradj le semmiről Aloy szabadon bejárható, buján burjánzó, halálos veszedelmeket rejtő világában – éld át a teljes Horizon Zero Dawn kalandot!

A Horizon Zero Dawn: Complete Edition tartalma:

  • Horizon Zero Dawn Blu-ray lemez.
  • The Frozen Wilds kiegészítő.
  • The Art of Horizon Zero Dawn digitális album.
  • Horizon Zero Dawn PS4 dinamikus téma.

És a következő játékbeli tárgyak:

  • Carja Storm Ranger Outfit és Carja Mighty Bow.
  • Carja Trader Pack.
  • Banuk Trailblazer Outfit és Banuk Culling Bow.
  • Banuk Traveller Pack.
  • Nora Keeper Pack.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu