Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
790 Ft
490 Ft (386 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 38%
Menny.:

LEGO® DOTS - Extra 3. sorozat (41921)

Ár:
790 Ft
490 Ft (386 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 38%
Menny.:
Gyártó: LEGO
Elérhetőség: Előrendelhető
A DOTS - 3. sorozat (41921) gyermekei, a művészet és az alkotás rajongói biztosan magával ragadják! Úgy készülnek, hogy különféle LEGO® DOTS készletekhez adhatók legyenek, és lehetőséget adnak a gyermekeknek arra, hogy átalakítsák terveiket, hogy azok még mindig megfeleljenek ruhájuknak, hangulatuknak vagy a szoba belsejének. A kreativitás másik forrása, amelyet egy zacskóba rejtettek Ez a táska 107 színes darabot tartalmaz, köztük csillag vagy gyémánt alakú 3D hatású darabokat, valamint 10 különleges, szigorúan titkos darabot 16 lehetséges terv közül. Így a gyerekek tetszésük szerint díszíthetik karkötőiket vagy otthoni kiegészítőiket, és egyben fejleszthetik kreativitásukat. Tedd még szórakoztatóbbá a művészetet Ennek a táskának az öröme abban rejlik, hogy lehetőséget ad a gyerekeknek arra, hogy még jobban megmutassák fantáziájukat a LEGO DOTS sorozat díszleteinek díszítésekor, hogy kicserélhessék darabjaikat, vagy összeilleszthessék azokat barátaikkal, és megmutassák az egyedi terveket. Szórakoztató jutalom vagy ajándék kreatív gyerekeknek, vagy egy kis meglepetés a DOTS sorozat díszleteinek, amelyek a gyermeknek már vannak otthon.

Ösztönözze gyermeke érdeklődését a kézzel készített ékszerek és kreatív tevékenységek iránt ezzel a LEGO® DOTS kiegészítők zsebével - 3. sorozat (41921), és inspirálja őt, hogy kifejezze személyiségét. A táska tartalma a meglepetés része!
Támogassa gyermeke kreatív és tervezői készségeit ezzel a 81 színben gyűjthető négy színdarabbal, 16 csillag és gyémánt darab 3D hatással, valamint 10 díszített darabbal, amelyek meglepetés.
A darabok kiválóan alkalmasak a karkötők és a lakberendezések díszítéséhez. A gyerekek más DOTS készlettel vagy LEGO® készlettel kombinálva használhatják és kedvükre szabhatják őket.
A művészet és a kézzel készített termékek minden rajongója kicsomagolja ezt a DOTS kiegészítők - 3. sorozat (41921) zsákot. Az új színek és a díszített darabok mindig szórakoztatják és örömmel töltik el ajándékként a hatéves kortól kezdő fiúkat és lányokat.
Adjon lehetőséget a gyerekeknek, hogy a LEGO® DOTS készletek segítségével látványos tárgyakat alkossanak és használhassanak. Ez a színes és díszített darabok zsebe hozzájárul a gyermekek kreatív önbizalmának fejlődéséhez, és egyúttal szórakoztatja őket.
A LEGO® DOTS készletek korlátlan kreativitást kínálnak és támogatják a gyermekek önkifejezését ékszerek vagy dekorációs tárgyak létrehozásával és módosításával. Ennek köszönhetően más gyermekcsoportok is megtapasztalhatják a LEGO kockákkal való játék örömét. Darabszám: 107 Kor: 6+
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu