Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.390 Ft (2.669 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-08-29

Mass Effect: Andromeda - PS4 játék

Ár:
3.390 Ft (2.669 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-08-29
Gyártó: Sony

A régóta várt Mass Effect-trilógia folytatásában mintegy 600 évvel a harmadik rész befejezését követően azt a feladatot kapjuk, hogy felfedezzük az Andromeda galaxist annak érdekében, hogy vadonatúj élőhelyet, akár több gyarmatosítható bolygót is találjunk az emberiség számára. Főhősünk oldalán a Tempest csillaghajó fedélzetén vágunk neki az óriási kalandnak, amely utazásunk egyik központi színhelye és főhadiszállásunk is lesz egyben, ahol menedzselhetjük küldetéseinket, beszélgethetünk csapatunk tagjaival, de a széria korábbi hagyományainak megfelelően a karakterünkhöz kapcsolódó fejlesztéseket is elvégezhetjük.

A Mass Effect Andromeda a játékmenet tekintetében maximálisan a nagy elődök nyomdokaiban jár, ezáltal akárcsak korábban Shepard-kapitány oldalán, úgy most is egy vérbeli külsőnézetes akció-szerepjáték vár ránk, a középpontjában hatalmas, szabadon felfedezhető területekkel és egy jól felépített sci-fi világgal. Az enyhén a Star Trek koncepciójának irányába elmozduló sztori jóvoltából új hőseinkkel keresztül-kasul bejárhatjuk majd az egész galaxist, és miközben új bolygók után kutakodunk, számtalan különféle idegen létformával ismerkedhetünk meg, rengeteg kalandba keveredhetünk bele, főküldetésünk mellett pedig ezernyi mellékes feladatot vállalhatunk el a nagy cél érdekében.

Leírás

Pathfinderként az emberiség harcát a túlélésért vezeted az Andromeda galaxisban, ahol új otthont kell találnod az emberiség számára. A Mass Effect sorozat ezen része az űrkutatás nyílt világának felfedezésére teszi a hangsúlyt, mialatt a játékos a fő küldetésre összpontosít, vagy a mellék küldetésekkel bebarangolja a legtávolabbi helyeket is.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu