Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
20.980 Ft (16.520 Ft + ÁFA)
Menny.:

Microsoft Xbox Wireless Controller - Lunar Shift Special Edition (QAU-00040) Gamepad, kontroller

Ár:
20.980 Ft (16.520 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó: Microsoft
Elérhetőség: Előrendelhető
A hibrid irányválasztó, és a ravaszok, ütközők és a hátsó borítás texturált felülete révén mindig a célponton maradhatsz. A Megosztás gomb segítségével könnyedén rögzíthetsz és oszthatsz meg tartalmakat, például képernyőképeket, felvételeket és sok egyebet. Csatlakoztasd az USB-C®-porthoz a közvetlen „plug and play élményért konzolon és PC-n. Az AA elemek támogatása a hátoldalon található. Akár 40 óra üzemidő. A 3,5 mm-es audiocsatlakozóhoz bármilyen kompatibilis headsetet csatlakoztathatsz. Az Xbox Accessories alkalmazással újrarendelheted a gombokat, és egyedi kontrollerprofilokat hozhatsz létre a kedvenc játékaid számára. Gyorsan párosíthatod eszközeidet, például az Xbox Series X|S és az Xbox One konzolt, windowsos számítógépet, vagy Android és iOS rendszerű telefont és táblagépet, és pillanatok alatt válthatsz a különböző eszközök között. *

Egyéni gombkiosztás

Alakítsd igényed szerint a kontrollert a gombleosztás testreszabásával az Xbox Accessories alkalmazásban. * Továbbá a 3,5 mm-es headsetcsatlakozóhoz bármilyen kompatibilis headsetet csatlakoztathatsz.

Xbox vezeték nélküli és Bluetooth® technológia

Tartalmazz a az Xbox vezeték nélküli és Bluetooth®-technológiát a vezeték nélküli játékhoz a támogatott konzolokon, windowsos PC-ken, valamint az Android és iOS rendszerű telefonokon és táblagépeken. *

Maradj a célponton!

A hibrid irányválasztó, színváltó markolatok, valamint a ravaszok, az ütközők és a hátsó borítás texturált felülete révén mindig a célponton maradhatsz. Csatlakoztasd az USB-C®-porthoz a közvetlen „plug and play élményért konzolon és PC-n. Az AA elemek támogatása a hátoldalon található.

Megosztás gomb

A Megosztás gomb segítségével könnyedén rögzíthetsz és oszthatsz meg tartalmakat, például képernyőképeket, felvételeket és sok egyebet.

Egyszerű párosítás és váltás

Gyorsan párosíthatod eszközeidet, például az Xbox Series X|S és az Xbox One konzolt, windowsos számítógépet, vagy Android és iOS rendszerű telefont és táblagépet, és pillanatok alatt válthatsz a különböző eszközök között.
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu