Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
9.980 Ft
Menny.:

Mortal Shell: Enhanced Edition Deluxe Set - PS5

Ár:
9.980 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Előrendelhető
Mortal Shell Enhanced Edition teljes játék
140 oldalas artbook
Tematikus képeslapok
Kifordítható borító alternatív grafikával-A Mortal Shell egy dark fantasy akció-szerepjáték - hogy pontosak legyünk, egy soulslike, azaz egy kíméletlen, kegyetlen világba invitáló alkotás, amely azért szerencsére nem csak a From Software legendás játéksorozatának ötleteire és jól ismert húzásaira épít, bőven van annyi saját hangja, amellyel hamar világossá teszi: ez bizony valami más.

Adott tehát egy sötét fantasy univerzum a maga szabályaival és rejtélyeivel, amelynek felfedezése a játékosra vár. Ami már elsőre feltűnhet, hogy a harcok kisebb-nagyobb mértékben csavarnak a formulán, így a játék a soulslike zsáner kedvelőinek ismerős, mégis egészen új élményt képes nyújtani.

A legfőbb újítás, hogy egy alapvetően test nélküli, sebezhető karaktert irányítasz, aki korábban elesett harcosok testébe költözve veheti fel igazán a harcot - ezek a testek pedig egyedi mozgásrepertoárral és fegyverzettel rendelkeznek, így a sorban megszerzett emberi burkok közt okosan kell majd válogatnod. Jól meg is kell gondolnod, melyik testben töltöd el a legtöbb időt: használatukkal mindegyiküknél a más-más fejlődési fák teljesen egyedi képességeket nyitnak meg, amelyek alapvetően határozzák meg a harcmodorod.

A további finomságok, okosan kitalált trükkök (pl. a burkok ideiglenes elhagyására építő technikák) felfedezésének örömét meghagyjuk neked, egyelőre legyen elég annyi: a Mortal Shell az egyik legegyedibb soulslike játék, amivel valaha találkoztál.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu