Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
17.490 Ft
Menny.:

New Super Mario Bros U Deluxe - Nintendo Switch

Ár:
17.490 Ft
Menny.:
Gyártó: Nintendo
Elérhetőség: Előrendelhető
Mario egy teljesen új platform stílusú videojátékot hoz a Switch konzolra. A New Super Mario Bros. U videojáték egy klasszikus, platform stílusú videojáték, mely két dimenziós, nagy terjedelmű és motiváló.

Mint már megszokhattuk, ezúttal is Peach hercegnőt kell Marionak és barátainak megmenteniük. Ezúttal azonban Bowser bandája más taktikát választ. Ahelyett, hogy elrabolnák a hercegnőt, ezúttal elfoglalják a várát és a mechanikus kéznek köszönhetően messzire a Gomba királyságon túlra dobják Mariot, Luigit és Toadot.

A te feladatod, hogy Mariot és barátait a sok szinten keresztül ismét eljuttasd a hercegnő hazájáig. Ezúttal Mario kalandjai nincsenek felosztva több világra. Egy nagy térkép van, mely a kezdetektől a rendelkezésedre áll. Csak rajtad függ melyik útvonalakat választod és melyeket inkább kikerülsz.

Új módok:

A klasszikus történeten kívül a New Super Mario Bros. U tartalmaz 2 új játszási módot is.

Boost Mode jellemzője, hogy minél több érmét gyűjtesz össze, annál gyorsabban mozog a képernyő és annál pontossabban kell játszani. Ez a mód mintha csak a speed runokra lett volna teremtve. Ebben a módban 4 kiegészítő platform hozzáadása lehetséges, melyek néhány másodperc után ismét eltűnnek. Ez a Switch érintőképernyőn keresztül működtethető. Ez a változat szintén lehetséges kooperatív multiplayer módban is.

A második mód, az úgynevezett Challenge Mode a játékosokat nehéz próbatétel elé állítja. Ez a mód több tucat feladatot és kihívást tartalmaz. Például az egyik feladat, hogy az egész szinten végigmenj az nélkül, hogy a földre lépnél, vagyis az egyik ellenségről a másikra ugrálva.

Új power-upok
A legnagyobb újdonság a guruló mogyoró, mely Marionak mókus öltözéket kölcsönöz, így válik belőle „Flying Squirrel Mario. Ennek köszönhetően az ugrás után egy ideig lebeg a levegőben így tud messzebre ugrani. A hagyományos power-upok természetesen megmaradtak, pl. Mario lekicsinyítésének lehetősége (Mini Mario).

A New Super Mario Bros. U videojáték felhasználja a Nintendo Network szolgáltatásokat ahhoz, hogy a játékba bekapcsolódhassanak a barátaid, ismerőseid és a környék játékosai. A játékvilág térképén láthatod a többiek üzeneteit, így értékes tanácsokhoz juthatsz és megtudhatod mi vár rád. Ez érvényes az egyes szintekre is. Ha nem sikerül teljesíteni az adott szintet, akkor megjelenik azon játékosok üzenete, akik szintén ezen a helyen buktak el. Természetesen te is hagyhatsz üzenetet.

Tanácsadó rendszer:
A New Super Mario Bros. Wii-ből ismert Super Guide szintén visszatér. Abban az esetben, ha valamelyik akadályt gond lenne legyőzni a beépített tanácsadó rendszer a segítségedre siet. Ez akkor következik be, ha ugyanazon a helyen, többször sikertelen a próbálkozásod.
Árukereső.hu Árukereső.hu