Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.980 Ft (6.283 Ft + ÁFA)

New Tales from the Borderlands [Deluxe Edition] (PS4)

Ár:
7.980 Ft (6.283 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Merülj el egy új kalandban a legendás Borderlands világában! A New Tales from the Borderlands az elődjéhez hasonlóan egy történetközpontú kalandjáték, viszont teljesen új cselekményt és szereplőgárdát vonultat fel. Látványosabb, őrültebb és bombasztikusabb, mint bármikor!

Promethea háború sújtotta nagyvárosában három főhős, Anu, Octavio és Fran élete legrosszabb napja elébe néz. Segíts ezeknek az imádnivaló lúzereknek, miközben megpróbálják megváltoztatni, vagy akár meg is menteni a világukat! Ideje felvenni a kesztyűt a kiszolgáltatottság és a céges elnyomás ellen.

Döntéseid kihatással vannak a történet alakulására. Anu, a békeszerető tudós, testvére, az „utcagyerek Octavio, és a lobbanékony Fran úgy érzi, többé nincs vesztenivalója. Élj át egy öt fejezetből álló történetet, amely tele van fegyveres őrültekkel, túlvilági bestiákkal és isteni finom tacóval. Ez a rajzfilmszerű kalandjáték megmutatja, hogy a Borderlands világa nem csak a Vault Hunterekről szól, hanem átlagos civilekről is, akik a megélhetésükért küzdenek. Visszatérő és vadonatúj szereplőkkel ez az új kaland biztosan elkápráztatja a Borderlands régi és új rajongóit egyaránt.

A játék során több befejezés is lehetséges. Vajon megvalósul Anu víziója egy olyan univerzumról, ami többről szól, mint a fegyverek? Vagy Octavio vágya teljesül, gazdag és híres lesz? Esetleg Fran lehetőséget kap rá, hogy bosszút álljon? A három főszereplő sikere vagy bukása rajtad múlik ebben az Új Borderlands Történetben!
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu