Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.980 Ft (3.134 Ft + ÁFA)
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Nioh 2 - PS4 játék - ingyenes PS5 upgrade

Ár:
3.980 Ft (3.134 Ft + ÁFA)
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: Sony
Elérhetőség: Raktáron

Dacolj önnön halandóságoddal ebben a vérszomjas akció-szerepjátékban.

Sajátítsd el a szamurájok halálos művészetét egy titokzatos, félig ember, félig természetfeletti yokai-harcos bőrében a kihívásokkal teli akció-szerepjáték folytatásában.

Fedezd fel a hadakozó fejedelemségek korabeli Japán erőszakos világát és a halálos Sötét Birodalmat, amelyeket groteszk és könyörtelen démonok serege tart rettegés alatt.

Halálos fegyvereiddel a kézben irtsd az utadba kerülő ellenségeket a megújult harcrendszerben és egy pusztító természetfeletti képességekkel felruházott, yokai-démonná átalakulni képes harcos bőrében.

Brutális fegyverek és ellenségek

Vedd fel a harcot a rengeteg új, halálos yokai, a harcedzett szamuráj harcosok és a rettenetes főszörnyek ellen, akik a hadakozó fejedelemségek korabeli Japán a Team Ninja által elképzelt stilizált világát benépesítik.

Irtsd az ellenséget az alakváltó kaszával, a sokoldalú szekercékkel és a Nioh-ból már ismert egyéb fegyverekkel – többek közt a DLC-k kedvenc fegyvereivel, a tonfával és az ódacsival.

A fegyverek jelentősen kibővített képességlistájával testre szabhatod védekezésedet, mozdulataidat és játékstílusodat, a legyőzött yokai-ellenségek által elejtett lélekmagokkal pedig te magad is használhatod démoni képességeiket.

Háborúkkal és démonokkal teli világ

Derítsd fel a japán történelem és a hagyományos japán mitológia által ihletett, hatalmas és veszedelmes világot. Szállj szembe valós történelmi alakokkal és a gazdag japán folklór természetfeletti szellemeivel.

A karizmatikus hadúr, Oda Nobunaga szolgálatában járd be egész Japánt, és küzdj félelmetes klánok és vitéz hadurak ellen. A tornyosuló váraktól az álmos erdei falvakon keresztül a méreggel teli barlangokig minden új terület más és más módon teszi próbára képességeidet.

A benned rejtező démon

Félig ember, félig yokai harcosként belső démoni hatalmadat egy egész sor új, veled született vagy más démonoktól elszívott képességben teljesítheted ki.

És ha még ezek a képességek sem bizonyulnak elegendőnek, engedj sötét éned erejének, és alakulj yokai-formába, ahol hatalmas új fegyverekkel és kombókkal, az ellenség lélekenergiájának felemésztésével győzedelmeskedhetsz.

Kovácsolj saját legendát

Határozd meg és szabd testre a karakter minden vonását, alakítsd ki gondosan a megjelenésed, válaszd ki a kedvenc fegyvereid, harci stílusod és öltözéked.

A kovácsnál megváltoztathatod páncélod kinézetét és képességeit, a dódzsóban új képességeket tanulhatsz, elsajátíthatod az onmjó mágia művészetét vagy a nindzsák halálos kelléktárának használatát – és mindezeket saját stílusodban ötvözve páratlan harcossá válhatsz.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu