Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
14.980 Ft (11.795 Ft + ÁFA)

No Mans Sky - PS5 játék

Ár:
14.980 Ft (11.795 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Minden csillag, amit látsz, egy távoli Nap, amely körül élettel teli bolygók keringenek, és bármelyiket meglátogathatod. Repülj egyszerűen és látványos módon a világűrből a bolygók felszínéig, töltőképernyők és határok nélkül. Ebben a végtelen, procedurálisan generált világmindenségben olyan helyeket és lényeket fedezhetsz fel, amiket még soha, senki nem látott – és talán nem is fog.

Indulj epikus utazásra! A galaxis középpontjából olyan, ellenállhatatlan jelek érkeznek, amelyek minden utazót magukhoz vonzanak, és a kozmosz teljes megértésével kecsegtetnek. De utad során veszélyes lényekkel, gyilkos kalózokkal és a világűr számos más veszélyével kell megküzdened. Csak rajtad múlik, hogyan fejleszted űrhajódat, milyen fegyverekkel és képességekkel ruházod fel, akárcsak az űrruhádat, amely a bolygók felszínén nyújt védelmet.

Csak rajtad áll, milyen életet élsz ebben a végtelen univerzumban. Vadászpilóta leszel, fejvadász, vagy kalóz, aki elveszi mások kincseit? Kereskedni fogsz, értékes erőforrásokat gyűjtesz soha nem látott planétákon, amiket aztán busás haszonnal adsz tovább? Esetleg felfedező, aki elhagyja az ismert űrt, és mások által nem látott világokat látogat meg? Fejleszd hajódat a megfelelő irányba, a fegyvereit, hajtóműveit és a szkafanderedet, hogy mindig megfeleljen az adott célnak.

A No Man’s Sky univerzuma él és lélegzik. Kereskedelmi konvojok utaznak a csillagok között, frakciók háborúznak a területért, kalózok vadásznak az óvatlan pilótákra, a galaktikus rendfenntartók pedig mindig figyelnek. MMO jellegének köszönhetően minden No Man’s Sky játékos ugyanabban a galaxisban él, és megoszthatod velük felfedezéseidet. Talán az ő kalandjaikat is megismerheted…

Indítsd be a hajtóműveket, és fedezd fel te is ezt a világra szóló sci-fi kalandot! Az univerzum téged is vár.

Külső nézetes, MMO jellegű sci-fi játék
Végtelen, procedurálisan generált univerzum egyedi bolygókkal, rendszerekkel, lényekkel és kihívásokkal
Fejleszthető, átalakítható űrhajók és űrruhák
Legyél vadász, kalóz, felfedező, kereskedő, vagy mind egyszerre!
Más játékosokkal is összeállhatsz, megoszthatod felfedezéseidet mindenkivel
Klasszikus sci-fi filmek és regények által ihletett, stílusos látvány
Összetett játékmechanikák az űrhajós harctól a bázisépítésig
Rendszeresen érkező, ingyenes frissítések

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu