Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Menny.:

Rage 2 - PS4 játék

Ár:
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó: Microsoft
Elérhetőség: Előrendelhető

A sivatag rád vár

Vesd bele magad ebbe az egyszemélyes, disztópikus akció-kalandba, amelyet a DOOM és a Just Cause sorozat alkotói hoznak el neked.

ÁTTEKINTÉS

A sivatagban nincsenek szabályok: vidd oda te a küzdést, a káoszt és az igazságszolgáltatást

Miután egy aszteroida megsemmisíti a Föld lakosságának 80%-át, a civilizáció egy szabályok nélküli sivatagba szorul vissza, ahol kegyetlen és vérszomjas bandák uralják az utakat, a zsarnoki „Authority” pedig vasököllel igyekszik kiterjeszteni az uralmát.
Te – azaz Walker, a sivatagban élő utolsó kósza – jelented az egyetlen veszélyt a hatalomra, ezért elraboltak otthonodból, és magadra hagytak, hogy elpusztulj.

Eljött az idő a visszavágásra: küzdj az igazságért és a szabadságért a látványos járműharcokkal ebben a szupererős, egyszemélyes őrületben, egy nyitott világban, ahol bármikor elszabadulhat a pokol.

Küzdd át magad a kegyetlen sivatagon, csapj össze a szadista bandákkal, és szerezd meg a zsarnoki módon uralkodó „Authority” végleges legyőzéséhez szükséges eszközöket és technológiát.

Fő funkciók

Üdv a „Shooterverse” világában!

Az id Software kiváló egyrésztvevős játékait ötvöztük az Avalanche Studios nyitott világos bátorságával, így a Rage 2 fejleszthető fegyverekkel, pusztító Nanotrite erőkkel és „Overdrive” képességgel – amellyel az átlagos mechanikai korlátokon túl is tudod használni fegyvereidet – hív a pusztító kalandokba.
Járművek, bandák és ellenségek

Az autószörnyektől kezdve a girokopterekig, használd a leharcolt és sivatagi terepre kész járműveket, száguldj át az ellenséges területeken, csapj össze a kegyetlen bandákkal, plusz az őrültek, mutánsok és szörnyek csoportjaival, hogy megszerezd az uralmat minden fontosabb terület felett.
Lenyűgöző és egységes környezet

Az „Authority” elleni küzdelem során járd be a hatalmas és változatos vidéket, a buja dzsungelektől a csapdákkal teli mocsarakon át a nap perzselte sivatagokig. A sivatag óriási, és a birtokodban van a teljes arzenál, amivel visszahódíthatod minden centiméterét.
JÁTSSZ DINAMIKUS 4K FELBONTÁSBAN

PlayStation 4 Pro

Éld át a kiterjedt pusztaság hihetetlen szépségét, most ultranagy felbontásban. A támogatott 4K felbontással most részletgazdag, színes élménnyel gazdagodhatsz a felturbózott PlayStation 4 Pro segítségével.

Leírás

Lépj be egy társadalmat, törvényeket és rendet nélkülöző disztópiába! A RAGE 2 két legendás stúdió erejét - a nyílt világot mestere, az Avalanche Studios, és az FPS játékok istene, az id Software - egyesítve készül a lehető legélvezetesebb vérontásért egy szabadon bejárható világban, ahol szétlőhetsz és felrobbanthatsz bármit, amit csak akarsz.

Egy aszteroida elpusztította a Föld lakosságának 80%-át, az emberi népesség pedig egyre csak fogyatkozik. Az utakon kegyetlen és vérszomjas bandák portyáznak, a zsarnok Authority pedig vasmarokkal uralkodik a megmaradt túlélők felett. Walker, a pusztaság utolsó Rangere, az Authority tejhatalmát fenyegető utolsó ember otthonától megfosztva és sorsára hagyva, de most az igazság és szabadság nevében újra harcba száll. Eszeveszett járműves ütközetekkel, szupererők fűtötte FPS akcióval és egy kaotikus nyílt világban indulsz útnak egy kegyelmet nem ismerő, kietlen vidéken, hogy szadista bandákon átverekedve magad megtaláld a szükséges eszközöket és technológiát ahhoz, hogy egyszer s mindenkorra szétzúzd a zsarnok Authority uralmát!

Üdvözlünk a Shooterverzumban: Az FPS isten id Software és a nyílt világok mestere, az Avalanche Studios erejét egyesítve egy igazi álomcsapat dolgozik a RAGE 2-n. Ez több mint egy FPS, több mint egy nyílt világú játék - ez egy shooterverzum.

Vár a pusztaság: Járj be egy hatalmas és változatos vidéket a sűrű dzsungelektől a veszedelmes mocsarakon át egészen a napégette sivatagokig az Authority nyomában! A pusztaság óriási, te pedig egy egész arzenállal szállhatsz harcba minden pontján.

Nyomd tövig a pedált: Használj bármilyen utadba kerülő, a pusztaság egyenletlen útjaira tervezett járművet a monster truck monstrumoktól kezdve a girokopterekig! Köss el és vezess bármit, amit csak meglátsz.

Az utolsó Ranger: Oszd ki a napi fájdalomadagot ellenfeleidnek fejleszthető fegyverek egész sorával, vesd be pusztító Nanotrite erőidet, az Overdrive segítségével pedig feszegesd fegyvereid mechanikai határait!

Banditák: Harcolj a pusztaság feletti uralomért vérszomjas bandákkal, melyek mindegyike őrültekből, mutánsokból és vérre éhező szörnyetegekből tevődik össze!

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu