Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.980 Ft (3.921 Ft + ÁFA)

Rainbow Six Extraction - Guardian Edition - PS5 játék

Ár:
4.980 Ft (3.921 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

A Tom Clancy's Rainbow Six Extraction egy taktikai első személyű kooperatív játék egy-három játékos számára. Állítsd össze a Rainbow Six operátorokból álló elit csapatodat, hogy expedíciókat indítsanak a kiszámíthatatlan, korlátozott zónákba, hogy felfedjék a halálos és folyamatosan fejlődő idegen fenyegetés, az Archæns rejtélyeit. A tudás, az együttműködés és a taktika a legjobb fegyveretek.

Tartalom: A játék tartalma: A játékban részt vesznek a következő játékosok:

VEZESD AZ ELIT SZIVÁRVÁNY HATOS OPERÁTOROKAT KOOPERATÍV VAGY SZÓLÓ JÁTÉKBAN.
Válassz 18 Rainbow Six operátor közül, akik a legjobban alkalmasak az expedíciók túlélésére. Minden operátornak sajátos fegyverekkel, kütyükkel és képességekkel kell megismerkednie és elsajátítania. Minden egyes küldetés teljesítésével az Operátorod szintet lép, növeli a statisztikáit, és hozzáférést kap új felszerelési lehetőségekhez és nagyszerű harci előnyökhöz.

KOCKÁZTASS MINDENT A KISZÁMÍTHATATLAN ELSZIGETELT ZÓNÁKBAN.
Válassz 12 egyedi tervezésű pálya közül az Egyesült Államok négy régiójában, amelyek procedurálisan generált kihívásokkal, ellenségekkel, fertőzésekkel és növekvő nehézséggel rendelkeznek, így a veszélyek kiszámíthatatlanok és folyamatosan fejlődnek. Minél messzebb jutsz az egyik zsilipből a másikba, annál gazdagabb lesz a jutalom, de te és a csapatod nagyobb kockázatokkal nézel szembe. Aki nem éri el a kivonási pontot, az átmenetileg elveszíti a kezelőjét a jövőbeli küldetéseken. Az egyetlen módja annak, hogy az operátorodat visszaszerezd az MIA státuszból, ha végrehajtasz egy mentőakciót az egyik almappán, mielőtt a parazita teljesen átveszi az irányítást.

HARCOLJ A HALÁLOS ÉS FEJLŐDŐ IDEGEN FENYEGETÉSSEL.
A Chimera parazita, beleértve a fejlődő Archæn formáit is, rendkívül halálos érző organizmusok. Szállj szembe a 10 parazita archetípus mindegyikével, az alattomos Spikertől a megfoghatatlan Tormentoron át a felidéző Apexig. Éljétek túl a Sprawl-t, az öntudatos parazita szövetek áramlását, amely egy zárt zónában terjed, megváltoztatva a környező ökoszisztémát, és végül az Archæn-nek előnyt biztosítva a környezetében.

Guardian kiadás A Guardian kiadás tartalmazza:

TELJES JÁTÉK A teljes Rainbow Six Extraction játék egy példánya BUDDY PASS* A Buddy Pass segítségével meghívhatod két barátodat, és ha nincs is meg a játék, 14 napig kooperatívan játszhatsz velük online.

DIGITÁLIS TARTALOM** A Noxious Touch Pack tartalmazza a Noxious Touch unifomot és sisakot exkluzívan az Alibiben, továbbá a Noxious Touch és a Redeemer univerzális fegyver kinézetét, valamint két Jawbreaker és Guardian Angel medált.

KERESZTÜLJÁTÉKOK A játék a megjelenés napján támogatni fogja a keresztjátékot és a keresztmentést a teljes platformcsaládon. Üsd le mind a Tom Clancy's Rainbow Six Siege, mind a Tom Clancy's Rainbow Six Ectractiont, hogy teljes mértékben feloldhasd a Tom Clancy's Rainbow Six Siege mind a 18 operátorát, és a játékosok mindkét játékhoz kapnak Elite Untitled Front kozmetikai csomagokat***.

Előrendelési ajánlat Előrendeléssel hozzáférhetsz az Orbital Decay csomaghoz. Tartalmazza az Orion egyenruhát, amely kizárólag a Finka vagy a Lion esetében használható, a Vaporized univerzális kinézetet a fegyveren, valamint a Crashlander medált. *A játék minden példánya lehetővé teszi, hogy 2 barátodat meghívd az online meccsekre, és 14 napig játszhass a csapatodban. Az ajánlat és az időpontok változhatnak. Érvényben lévő korlátozások, beleértve a rendelkezésre állási, technikai és tartalmi korlátozásokat. A Buddy Pass tartalma változhat. Érvénytelen, ha tilos. További információk itt: https://ubi.li/BuddyPass **A tartalom és a megjelenési dátumok még változhatnak. Előfordulhat, hogy egyes tartalmak a megjelenés időpontjában még nem állnak rendelkezésre. A tartalom a Ubisoft döntése szerint külön megvásárolható vagy ajándék(ok)ba adható. A rendszerkövetelmények fejlesztés alatt állnak. Kérjük, vásárlás előtt, illetve a játék megjelenése után, az előrendelés leadása előtt ellenőrizze a rendszerkövetelményeket és a termék részleteit/korlátozásokat. ***Elvárja, hogy mindkét játékot ugyanazon a Ubisoft-fiókon játsszák. Korlátozott ajánlat, idővel változhat. Nem váltható készpénzre. Hatályos feltételek és korlátozások. Látogass el a GYIK oldalára: https://ubi.li/Cross-ownership a teljes körű részletekért.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu