Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.980 Ft (4.709 Ft + ÁFA)
Menny.:

Riders Republic (PS5)

Ár:
5.980 Ft (4.709 Ft + ÁFA)
Menny.:
Elérhetőség: Előrendelhető

Ugorj fejest a RIDERS REPUBLIC masszív multiplayer játszóterébe! Találkozz és versenyezz más játékosokkal, válassz a számos aktivitás közül, mint a biciklizés, a síelés, a wingsuit (szárnyasruha) vagy a rakétameghajtású wingsuit. Éld ki a versenyzős álmaid miközben felfedezed a szabadon bejárható, hatalmas, gazdag nyílt világot, ami mindig valósággal izzik a játékosoktól. Járd be az olyan ikonikus amerikai nemzeti parkokat, mint a Bryce Canyon, a Yosemite Valley, a Mammoth Mountain... ami mind csak arra vár, hogy végigzúzz rajtuk!Verődj csapatba barátaiddal és versenyezzetek a számos multiplayer módban: éljétek át a downhill versenyek izgalmát, domináljátok a térképet a csapat alapú küzdelmekben, vagy adjatok bele mindent az epikus PvP-versenyekben, melyben akár 50* játékos is részt vehet!Adj bele mindent. Csatlakozz az őrülethez!*A Riders Republic több mint 50 játékost ábrázol a képernyőn az újgenerációs konzolokon és PC-n, és több mint 20 játékost a jelenlegi generációs konzolokon.

Ugorj fejest egy masszív közösségi játszótérbe
Egyedül vagy társakkal, de mindig játékosok között leszel. A havas hegcsúcsoktól kezdve a száraz kanyonokig, járd be a Föld leglenyűgözőbb helyeit: az amerikai nemzeti parkokat. Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain és a Grand Teton mind hűen került átültetésre és átszabásra, hogy a legegyedibb és legélettelibb játszótér jöjjön létre. Gyülekezz online és csatlakozz a versenyzők közösségéhez. Nézd meg a képességeiket és a külsőjüket, köszönj nekik, vagy hajts tovább - rajtad áll.

Játssz barátaiddal vagy ellenük az őrült multiplayer módokban
Aknázd ki a gazdag tartalommal rendelkező multiplayer élményt annak számos módján keresztül.

  • Kompetitív versenyek és kihívások: PvP / Co-op / Szóló
  • Masszív futamok: 50*+ résztvevős versenyek ahol semminek sincs határa
  • Multiplayer arénák: 6x6 fős csapat alapú PvP
  • Online kupák: Csak a legjobbaknak - mászd meg a ranglétrát!

Menedzseld karriered és juss el a ranglétra csúcsára
Hozd létre és menedzseld a saját versenyződ, dönts avatarod minden részéről, vess be a teljesítményedhez kötődő felszereléseket. Ha te akarsz a legjobb snowboarderese lenni, vagy a leggyorsabb ember két keréken, itt bármi lehetséges. Szerezz hírnevet számos különböző sportágan, juss fel a ranglétre csúcsára a karrier módban, és szerezz legendás szponzorokat.

Hozd ki a legtöbbet a next gen játékmenetből
A RIDERS REPUBLIC az újgenerációs konzolokon (PS5, Xbox Series X) 60 FPS-sel fut és több mint 50 versenyzőt képes egyszerre megjeleníteni a képernyőn. A játék intuitív karakter- és kamera irányítása az innovatív trükkrendszerben csúcsosodik ki, melynek révén mind a casual, mind a hardcore játékosok már az első pillanattól kezdve a lehető legjobb játékélményhez juthatnak.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu