Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
20.980 Ft (16.520 Ft + ÁFA)

Rise of the Ronin (PS5)

Ár:
20.980 Ft (16.520 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Vedd a kezedbe a sorsodat ebben az epikus új szamurájos akció-kalandban

Egy epikus kaland vár a háború sújtotta 19. századi Japánban ebben a harcra összpontosító nyitott világú akció-RPG-ben a Team NINJA-tól, a Nioh-t és a NINJA GAIDEN-t jegyző veterán stúdiótól.

Japán, 1863. A Tokugava-sógunátus három évszázados elnyomó uralmát követően a nyugat fekete vitorlái megjelentek a nemzet határainál, és az országban kitört a káosz. A háború, a járványok és a politikai zavargások káoszában egy névtelen harcos a saját útját járja – miközben Japán sorsa is vállát nyomja.

Formáld a dinamikus történetet

Mester nélküli szamurájként, róninként a saját utadat járod. A történet különböző módokon bontakozik ki, attól függően, hogy milyen döntéseket hozol, és milyen karakterekkel szövetkezel a kalandjaid során. Hozz kulcsfontosságú döntéseket, például azt, hogy meggyilkolsz vagy megvédesz jelentős személyeket, és alakítsd a történelem menetét egy szerteágazó, több választási lehetőséget kínáló rendszer segítségével.

Fedezz fel egy hiteles világot

A „Bakumatsu” időszak a sógunátus végét jelenti, amikor új korszak kezdődik, és Kelet és Nyugat összecsap. Ismerd meg ezt a kulturális forradalmat egy nyitott világban, ahol találkozhatsz a történelem menetét alakító kulcsfigurákkal és a sötétségben utat kereső egyszerű polgárokkal.

Merülj el a kiforrott, de mégis könnyedén elsajátítható harcban

A Nioh és a NINJA GAIDEN veterán fejlesztőinek új játéka, a Rise of the Ronin magával ragadó, mégis könnyen elsajátítható harcot kínál, minden játékstílushoz megfelelő a komplexitási szinttel. Szállj szembe ellenségeiddel a közelharci fegyverek arzenáljával, vagy harcolj távolról autentikus korabeli lőfegyverekkel.

Ismerd meg a történelmet

A japán Bakumatsu-korszakban, amely 300 éve a Tokugawa-sógunátus zsarnoki uralma alatt áll, egy névtelen rónin bőrébe bújsz, aki az időszakot meghatározó háborúban és politikai felfordulásban keresi az útját.

A bakumatsu korszak frakciói

Ismerd meg a legfontosabb politikai frakciókat, amelyek a hatalomért versengenek ebben a viharos időszakban. Kit fogsz támogatni ? Hozz döntést, majd jelentkezz be, és töltsd le az ingyenes avatárt a PSN-azonosítódhoz.

Sabaku – sógunátust támogató erők

Hűséges szív, rendületlen elszántság.

A Bakumatsu korszak sógunátuspárti erői Tokugawa támogatói, akik a központosított uralmat igyekeznek fenntartani, és megvédeni a sógunátust a külső nyomásokkal és belső fenyegetésekkel szemben, hogy megőrizzék a fennálló politikai rendet.

Tobaku – sógunátusellenes erők

Elég volt.

A sógunátusellenes erők különböző csoportokból és egyénekből állnak, akiket a sógunátus uralmával szembeni ellenállás és az a vágy egyesíti, hogy visszaállítsák a birodalmi uralmat Japánban.

Obei – nyugati erők

A változás szele.

A Bakumatsu korszak nyugati erői az Egyesült Államok és az európai hatalmakból állnak, amelyek Japánt igyekeznek megnyitni a külkereskedelem előtt, ami az ország régóta fennálló elzárkózó politikájának végéhez, és a politikai és gazdasági közeg változásához vezethet.

Fedezd fel jokohamát

Jokohama, ahol a Rise of the Ronin játszódik, a hagyományos elemek és nyugati hatások egzotikus olvasztótégelye. Tanulmányozd az alábbi térképet egy kis ízelítőért, hogy mi vár rád.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu