Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Menny.:

Soul Calibur VI + Tekken 7 - PS4 játék

Ár:
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó: Microsoft
Elérhetőség: Előrendelhető

A két nagy sikerű játék , a Soul Calibur VI, és a Tekken 7 közös kiadása!

Soul Calibur VI leírás:

Élezd meg a kardod, vedd fel a páncélod és készülj a harcra! A SoulCalibur, a fegyveres 3D-s verekedős játékokat meghatározó sorozat visszatér!
Élezd meg a kardod, vedd fel a páncélod és készülj a harcra! A SoulCalibur, a fegyveres 3D-s verekedős játékokat meghatározó sorozat visszatér! Húsz évvel a széria első része után, a SoulCalibur VI visszanyúl gyökereihez, miközben teljesen új játékelemekkel színesíti küzdelmeit. Járd be a jellegzetes 16. századi pályákat és éld át a két legendás kard küzdelmét visszatérő, valamint teljesen új SoulCalibur karakterekkel! A legmodernebb grafika Unreal Engine 4 motorral
Két kard küzdelmének epikus története
Visszatérő és új karakterek egész sora 
Átdolgozott mechanika az izgalmas leszámolásokért A biztos védelem: Reversal Edge
Olvass az ellenfél mozdulatai között és védekezés közben vágj vissza egy ellencsapással, majd vedd át a küzdelem feletti irányítást pusztító csapások sorával. 
A pusztító támadás: Critical Edge: Egy jellegzetes, karakterenként eltérő mozdulat, ami rendkívül nagy sebzést okoz az ellenfélnek. 
A meccsfordító: Soul Charge: Az ellenfél lökéshullámmal való eltaszítását követő átmeneti erősítő. 
A tapasztalat jele: Lethal Hit:Egy különleges hatás, ami egy mozdulat feltételeinek teljesítésekor elpusztítja ellenfeled felszerelésének egy részét. A SoulCalibur a lélegzetelállító megjelenést kölcsönző Unreal Engine 4-nek köszönhetően még sosem volt ilyen látványos.
A SoulCalibur a lélegzetelállító megjelenést kölcsönző Unreal Engine 4-nek köszönhetően még sosem volt ilyen látványos.

Tekken 7 leírás:

Légy tanúja a Mishima klán epikus leszámolásának és fedezd fel a szüntelen küzdelmeik mögött rejlő indítékokat. Az Unreal Engine 4 motorra épülő TEKKEN 7 bámulatos, filmszerű, sztori-vezérelt küzdelmei és izgalmas párharcai, az innovatív harci mechanikának köszönhetően barátokkal és riválisokkal egyaránt élvezhető. 


UNREAL ENGINE 4: Az Unreal Engine 4 motornak köszönhetően a TEKKEN 7 a sorozat eddigi leglátványosabb epizódja, közel fotó realisztikus grafikával és további lenyűgöző harci effektusokkal. 
GÖRDÜLÉKENY TÖRTÉNET: A látványos sztori átvezetők teljesen beleolvadnak a brutális harcok sorozatába és sosem látott módon mutatják be a Mishima család történetét. 
TÖBB MINT 30 JÁTSZHATÓ KARAKTER: A 30 választható karakterrel, köztük teljesen új harcosokkal és a világ verekedős játékainak legtöbb mozdulatsorával, a játékosok szabadon megtalálhatod saját harci stílusodat. Találd meg kedvenc kivégző mozdulataidat, harcművészeti ágaidat, mozdulataidat és sorozataidat a győzelemhez! 
STREET FIGHTER CROSS-OVER KARAKTER – AKUMA: Tökéletes áthelyezésével a 3D környezetbe, a Street Fighter sorozatból ismert Akuma is csatlakozik harchoz a két széria epikus találkozásában, összes shoto stílusú mozdulatával és tűzgolyójával együtt. 
TELJESEN ÚJ JÁTÉKMECHANIKA ÉS MOZDULATOK: Visszatérnek a klasszikus 1-1 elleni küzdelmek új mozdulatokkal és harci mechanikával kibővülve, mint például a „Rage Arts, a „Power Crushes és a „Rage Drives, amik elérhetővé teszik a játékot bármilyen képességű játékos számára. Barátaid elverése tehát lehet akár kemény edzés, vagy csupán puszta szórakozás. 
A MISHIMA VÉRVONAL UTOLSÓ FEJEZETE: A TEKKEN 7 a 20 éve tomboló Mishima összecsapások lezáró epizódja. Ismerd meg a Mishima klán tagjai közt folyó, érzelmek fűtötte családi viszály monumentális befejezését, ahogy összecsapnak régi sérelmekért és a globális birodalom irányításáért, miközben veszélybe sodorják az egész világ egyensúlyát…

 

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu