Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
9.980 Ft (7.858 Ft + ÁFA)

Spider-Man Miles Morales (PS5) játékprogram

Ár:
9.980 Ft (7.858 Ft + ÁFA)
Gyártó: Sony
Elérhetőség: Raktáron

Légy nagyszerűbb! Légy önmagad!

Éld át Miles Morales felemelkedését, ahogy az új hős hihetetlen, kirobbanó képességeket sajátít el, hogy ő maga is Spider-Man legyen.
A Marvel Spider-Man univerzumának legújabb kalandjában a tinédzser Miles Morales kezdi megszokni új otthonát, miközben új Spider-Manként mentora, Peter Parker nyomdokába lép.

De amikor egy ádáz hatalmi harc új otthona elpusztításával fenyeget, a leendő hős rádöbben, hogy a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Hogy a Marvel New Yorkját megmentse, Miles-nak fel kell öltenie és ki kell érdemelnie Spider-Man öltözékét.

Miles Morales felemelkedése

Miles Morales kirobbanó képességeket fedez fel, amelyek eltávolítják a mentorától, Peter Parkertől. Fejleszd mesteri szintre egyedi, bioelektromos méregcsapás-támadásait és rejtőző álcaképességét a látványos pókhálóvető akrobatika, az eszközök és egyéb képességek mellett.

Hatalmi háború

Kitört a háború a Marvel New Yorkjának uralásáért egy fondorlatos energetikai cég és egy csúcstechnológiás bűnözősereg között. Milesnak, akinek új otthona épp a csatározások közepén van, meg kell tanulnia, hogy ára van, ha hőssé akar válni, és el kell döntenie, mit áldoz fel a nagyobb jó érdekében.

Élénk, új otthon

Járd be a havas utcákat ezen az új, élénk és nyüzsgő környéken, miközben Miles igyekszik megszokni otthonát. Amikor a határvonalak elmosódnak személyes és bűnüldözői élete között, rádöbben, hogy kiben bízhat, és milyen érzés igazán otthonra találni.

PS5™-jellemzők

Lenyűgöző látvány

Utazz a Marvel behavazott New Yorkjába a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales játékban, gyönyörű 4K és HDR minőségben. Csodáld meg a sugárkövetéssel előállított tükröződéseket az épületeken, valamint a továbbfejlesztett fényeket, árnyékokat és a karakterek részleteit. Az opcionális Teljesítmény mód 60 fps megjelenítéssel kelti életre a Spider-Man-univerzumot.

Gyors betöltés

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales kihasználja a gyors betöltés előnyeit az ultragyors SSD-nek köszönhetően. Száguldj át a Marvel New Yorkján egy pillanat alatt, és töltsd vissza az állást szinte azonnal.

Adaptív ravaszok

Érezd Spider-Man hálóit az ujjaid hegyén a DualSense™ vezérlő adaptív ravaszaival a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales játékban.

Haptikus visszajelzés

Miles Morales minden ütését, pókhálóvetését és méregcsapását a kezedben érezheted a DualSense™ vezérlő magával ragadó haptikus visszajelzésével.

Tempest 3D AudioTech az azzal kompatibilis fejhallgatókon

Halld, ahogy a város életre kel körülötted a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales játékban 3D térhatású hangzással, így hallhatod, mi történik körülötted a háztetőktől az utcákig. A város hangjai még inkább elrepítenek a Marvel New Yorkjába, és életre keltik a nagysikerű Spider-Man-pillanatokat a PS5 konzol Tempest 3D AudioTech rendszerével.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu