Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
10.980 Ft (8.646 Ft + ÁFA)

Starsand (PS5) játék

Ár:
10.980 Ft (8.646 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

A napod a tervek szerint indult. Motivált és ambíciókkal teli életed futásába kezdettél, a sivatag közepén, hasonló gondolkodású emberekkel körülvéve. A kemény edzés hónapjainak végre meg kell hoznia a gyümölcsét. Hirtelen elkapott egy szörnyű homokvihar, és most egyedül találja magát egy barátságtalan, forró környezetben. Kihalt és könyörtelen, homokóceán nyúlik a horizontig.

Érzed a perzselő hőséget a bőrödön, homok fúj közvetlenül az arcodba, messze csak a hatalmas sivatag... de várj, mi ez? Valami mozog a távolban. Mi történt?

Az első gondolatod: túlélés.
A második gondolatod: A mentés biztosan jön.
A keserű felismerés: Senki sem fog jönni, teljesen egyedül vagy.
A nagy kérdés: Hol vagy és miért van két hold az éjszakai égbolton?

Nyílt világ
A Starsand egy sivatagi túlélési játék, amely egy nyitott világba kalauzol el, amely úgy néz ki, mint a Föld, de nagyon más érzés. Veszélyek, rejtélyek és rejtvények várnak rád! Tudja meg, mi történt pontosan, hol van, és mi köti össze Önt egy kihalt civilizáció történetével. Sikerül túlélned a barátságtalan környezetben, válaszokat találni és visszatalálni a régi életedhez?

Fedezzen fel egy rejtélyes sivatagot
Találj árnyékot, találj vizet, találj életet. Használja okosan az energiáját, kerülje a túl sok erőfeszítést a hőségben, tartsa melegen a leghidegebb éjszakákat. Meg kell őriznie az eszét a túléléshez.

Vadássz, kézműves, épít
Vadásssz élelemre, készíts fegyvereket, építs menedéket. Biztosítsa menedékét – a dűnék hemzsegnek az ijesztő lényektől.

Védd meg a bázisodat
Ebben a sivatagban egyszerre vagy vadász és zsákmány. A rovarszerű ragadozók sötét fészkükből bújnak elő, és mindig táplálékot keresnek. Védje magát tűzzel, robbantsa fel az ellenséget robbanó kókuszgránátokkal, biztosítsa bázisát, és tegyen meg mindent a túlélésért.

Szelídítse meg a környezetet
Találja meg az utat a hatalmas és magányos sivatagban, tájékozódjon a homokviharokban, és jelölje ki az utat. A szomjúság és a hőség nappal legyőzhetetlen ellenséggé válik – a hideg éjszaka veszélyezteti. Tanulj meg együtt élni a viszontagságokkal, lásd meg a világ szépségét, és tanulj az állatoktól és a természettől!

Jellemzők
• Nagy, nyitott játékvilág izgalmas sivatagi környezetben, több mint 64 km²-en.
• A szeretettel megtervezett világ, távol a civilizációtól, számos lenyűgöző emlékművet, műtárgyat és lényt őriz a múltból, valamint a modern időkből.
• Túlélési akció par excellence! Az időjárási és sivatagi kapribogyó, valamint a földi és földönkívüli ellenség felébreszti a tiszta túlélési ösztönt!
• Gyűjtse össze, építse, biztosítsa - a hő, a hideg és az ismeretlen ellenség elleni védelem érdekében.
• A dinamikus időjárás és a nappali/éjszakai változások jó tervezést, bölcs cselekvést és nagy bátorságot igényelnek, különösen a sivatagban.
• Egy misztikus, izgalmas történet és számos rejtvény megoldása sok nyitott kérdésre ad választ az izgalmas ismeretlenbe vezető utazás során.

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu