Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
8.980 Ft (7.071 Ft + ÁFA)

The Callisto Protocol - PS5 játék

Ár:
8.980 Ft (7.071 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Ez a történetvezérelt, külső nézetes túlélő-horrorjáték 300 évvel a jövőben játszódik. A főhőse Jacob Lee, aki a sors áldozataként a Black Iron rabja lesz, amely egy maximális biztonságú börtön a Jupiter holdján, a Callistón.

Amikor a foglyok szörnyű lényekké kezdenek változni, a börtönben kitör a káosz. A túléléshez Jacobnak át kell verekednie magát a Black Iron folyosóin, miközben felfedi a Callisto felszíne alatt lapuló, rettenetes titkokat.

Jacobnak a lövöldözés és közelharc egyedi kombinációját használva kell alkalmazkodnia a gyorsan fejlődő lények elleni küzdelemhez, miközben új fegyvereket, felszerelést és képességeket oldhat fel, hogy elmeneküljön az egyre nagyobb veszély elől, és a Jupiter halott holdjáról.

The Callisto Protocol főbb jellemzők
Horrorprogramozás
A The Callisto Protocol egy újgenerációs megközelítésű túlélő-horror játék Glen Schofieldtől, a Dead Space-sorozat alkotójától.

A játék az atmoszférát, a feszültséget és a brutalitást ötvözi az emberség és a tehetetlenség rémisztő pillanataival. Merülj el egy hátborzongató történetben, ahol kimondhatatlan iszonyat lapul minden sarok mögött.

Sajátítsd el a brutális, stratégiai harcmodort
Sajátítsd el a közelharc és távolsági harc izgalmas elegyét, köztük egy egyedi, gravitációs fegyverrel, amelyet régebben a Black Iron őrei használtak a börtönpopuláció kordában tartására.

Kerülj testközelbe a groteszk ellenfelekkel, kaszabolj le végtagokat, robbants le lábakat és légy kreatív bármivel, ami a kezed ügyébe akad, hogy túlélj minden élet-halálra szóló összecsapást.

Éld át az elszigeteltséget a Jupiter halott holdján
A Callisto az egyik legellenségesebb, legelszigeteltebb környezet az univerzumban, amely fenyegetően sötétlik Jacob feje fölött, miközben kétségbeesetten küzd a túlélésért.

A játékosoknak nem csak a Black Iron börtön borzalmaival kell szembenézniük, hanem a Jupiter rég halott holdjának évszázados, sötét titkával a felszín felett és az alatt is.

Életre keltett karakterek – menekülés a biztos halálból
A The Callisto Project szereposztása: Josh Duhamel (Transformers) Jacob Lee teherpilóta szerepében, aki a Black Iron börtön mélyén ragadt, továbbá Karen Fukuhara (The Boys), aki egy titokzatos fegyencet játszik.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu