Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
12.980 Ft (10.220 Ft + ÁFA)

The Last of Us - Part II (2) Playstation 4 (PS4) - Magyar felirattal PS5 upgrade!

Ár:
12.980 Ft (10.220 Ft + ÁFA)
Gyártó: Sony
Elérhetőség: Raktáron

A Sony Store-jában frissíthető a játék PS5-ös, digitáils verziójára!

Nézz szembe Ellie tetteinek szörnyű fizikai és érzelmi következményeivel.

Öt évvel azután, hogy veszélyes úton átkeltek a járvány sújtotta Egyesült Államokon, Ellie és Joel a wyomingi Jackson városában telepedett le. A túlélők virágzó közösségében élve békére és stabilitásra leltek, annak ellenére, hogy a fertőzöttek és más, kétségbeesett túlélők miatt folyamatos fenyegetésben éltek.

Mikor egy erőszakos esemény megzavarja a békét, Ellie kemény útra indul, hogy igazságot szolgáltasson és lezárásra leljen. Amint egyesével vadássza le a felelősöket, szembesülnie kell saját tetteinek pusztító testi és lelki következményeivel.

Összetett, érzelmekkel teli történet.

Éld át az egyre növekvő morális konfliktusokat, amelyeket Ellie kérlelhetetlen bosszúvágya korbácsol fel. A nyomában járó erőszak miatt megkérdőjelezed magadban a helyes és a helytelen fogalmát, a jó és a rossz harcát és a hős vagy gonosztevő megítélését.

Feszült és kétségbeesett hangulatú túlélős akciójáték

Az új, továbbfejlesztett játékrendszer végigvezet Ellie útjának élet-halál kérdésein az ellenséges világban. Érezd át kétségbeesett küzdelmét a túlélésért az olyan jellemzőkkel, mint a nagy intenzitású közelharc, a folyamatos mozgás és a dinamikus lopakodás. Fegyverek, tárgyak, képességek és fejlesztések széles választékával saját játékstílusodhoz igazíthatod Ellie karakterét.

Csodás és veszedelmes világ

Csatlakozz Ellie kalandjához, amely Jackson békés hegységeiből és erdőségeiből Seattle benőtt, burjánzó romjai közé vezet. Találkozz túlélők új csoportjaival, ismeretlen és veszélyes vidékekkel, és fedezd fel a fertőzöttek rémisztő fejlődését. A legújabb Naughty Dog motor által életre keltett halálos karakterek és világ minden korábbinál valósághűbb és a legapróbb részletig kidolgozott.

Youtube videók

Ingyenes szállítás 60.000 Ft feletti játékszoftver-rendelés esetén!

Hasonló termékek

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu