Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
15.980 Ft (12.583 Ft + ÁFA)

The Last of Us Part II Remastered - PS5 - játék

Ár:
15.980 Ft (12.583 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Éld át a több mint 300 Év játéka díjjal kitüntetett játékot egy sor technikai fejlesztéssel, melyekkel a The Last of Us Part II Remastered a legtökéletesebb mód Ellie és Abby sokat méltatott történetének megismerésére.

Natív PS5-fejlesztések  
A PS5-re megalkotott The Last of Us Part II Remastered korábban elérhetetlen lehetőségekkel javítja fel a PS4-es játék élményét, többek közt az alábbiakkal: A játék immár 4K* felbontással jelenik meg Élethű módban, és számos grafikai újítás kelti életre a gyönyörű, ám halálos világot. A The Last of Us Part II Remastered lecsökkent várakozási idejével sokkal előbb találhatod magad az akcióban, a teljes DualSense vezeték nélküli vezérlő támogatás pedig érezhetővé teszi Ellie és Abby kalandjainak minden rezdülését a haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok segítségével.

Nincs visszatérés – egy roguelike túlélőmód
Éld át a The Last of Us Part II mély harcrendszerét egy vadonatúj játékmódban! Maradj életben, amíg csak tudsz minden egyes futamban, válaszd meg az utad egy sor véletlenszerű találkozás során, különféle ellenségekkel és emlékezetes helyszínekkel a Part II történetéből, izgalmas főellenfélcsatákkal megkoronázva. Az egyedi játékmódosítókkal új és váratlan kihívásokkal találkozhatsz a sikerért – és túlélésért – vívott küzdelemben a különféle típusú összecsapások során. Játssz többféle karakterrel, köztük olyan korábban nem elérhetőekkel is, mint Dina, Jesse, Lev, Tommy és mások**, akik mindegyike egyedi adottságokkal rendelkezik különféle játékstílusok kipróbálásához, illetve több feloldható külsővel színesítheted megjelenésüket a játékmódban előrehaladva.  
 
Még több játéklehetőség  
Merülj még mélyebbre a szeretett kalandban, és tudd meg, hogyan készült az eredeti játék.  
Az Elveszett pályák lehetőséget ad három, az eredeti játékban nem látható, korai fejlesztési állapotban rekedt pálya kipróbálására.  
Hallgass meg több órányi fejlesztői kommentárt, amely betekintést nyújt a Part II fejlesztésébe a játékban előrehaladva.  
Teljesítsd ki zenei készségeidet a Szabad gitárjáték módban, amely új feloldható hangszereket is tartalmaz, vagy tégy egy próbát az új Sebességfutam móddal**, és tedd közzé legjobb futamidőidet.  
Hangos leírások és Beszéd rezgéssé alakítása funkciók kerültek be a Part II gazdag kisegítő lehetőségei közé.
A The Last of Us Part II Remastered ezeken felül vadonatúj feloldható karakter- és fegyverkűlsőket tartalmaz Ellie és Abby számára egyaránt. Grafikai fejlesztések
A The Last of Us Part II Remastered natív 4K* felbontásban jelenik meg Élethű módban, megnövelt képkockaszámmal, és a Változó frissítési gyakoriság (VRR) támogatásával.
A grafikai fejlesztések emellett magukba foglalják a megnövelt textúrafelbontást, a távolságarányos részletességnövelést, a nap vetette árnyékok és textúrák felbontásnövekedését, a megnövelt animációs mintavételezési frekvenciát és egyebeket.
 
Folytasd a történetüket
Az HBO The Last of Us sorozatának rajongói folytathatják Joel és Ellie történetét, öt évvel azután, hogy veszélyekkel teli utazásuk átvezette őket a járvány utáni Egyesült Államokon.  
Azok a játékosok pedig, akik a The Last of Us Part II kalandjainak PlayStation®4 konzolon kezdtek neki, ott folytathatják, ahol abbahagyták, a mentett állások átvitelének lehetőségével a The Last of Us Part II Remastered változatba.
 *Kompatibilis 4K TV vagy kijelző szükséges.  **Játékbeli előrehaladás szükséges a feloldásához.
 

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu