Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
8.980 Ft (7.071 Ft + ÁFA)

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - The Complete Official Guide - Standard Edition Könyv

Ár:
8.980 Ft (7.071 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
A GUIDE TELJES EGÉSZÉBEN ANGOL NYELVŰ

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom egy hatalmas világot kínál, amely tele van változatos küldetésekkel, kihívást jelentő rejtvényekkel, kegyetlen szörnyekkel és egyedülálló látnivalókkal. A Nintendo®-val szorosan együttműködve megalkottuk azt a hiteles, mindenre kiterjedő útmutatót, melyet ez a játék oly gazdagon megérdemel. A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom minden funkcióját és aspektusát egyetlen küldetéssel fedeztük fel: hogy segítsünk felfedezni és élvezni a játék minden pillanatát.

Hyrule bővelkedik tárgyakban és gyűjtögetnivalókban: harci felszerelésekben, különleges tulajdonságokkal rendelkező összetevőkben, fegyverekbe olvasztható összetevőkben és így tovább. Hogy segítsünk eligazodni ezekben a végtelen lehetőségekben, útmutatónk kétféle megközelítési módot kínál.

Az Inventory fejezetünk egy mindenre kiterjedő katalógus mindarról, amit a játékban megtalálhatsz, felvehetsz, összegyűjthetsz, összeolvaszthatsz, használhatsz és megehetsz. A tárgyakról külön adatlapok szólnak, amelyek minden fontos információt részleteznek, beleértve a statisztikákat és azt, hogy az egyes darabok hol szerezhetők be.

Ezen kívül a kiterjedt, 100 oldalas atlaszunk tele van topográfiai térképekkel, amelyek Hyrule egész királyságát lefedik mindhárom szinten: Ég, felszín és mélység. Ez egy rendkívül hatékony eszköz a terep minden egyes centiméterének átfésüléséhez a nevezetességek után kutatva.

A játékban egy gigantikus birodalmat fedezhetsz fel a számos küldetésben és történetben való részvétellel. Ha időnként szükséged van egy kis lökésre a helyes irányba, útmutatónk intuitív vizuális útmutatót nyújt. Részletes térképek, kommentált képernyőmentések és számozott lépések kombinációjával biztosítjuk, hogy gyorsan megtaláld a szükséges segítséget.

Ha inkább egy útikalauzhoz hasonlót szeretnél, exkluzív Társkísérő fejezetünk a fő kaland során minden lépésnél alapvető tanácsokat ad Link fejlesztéséhez. Erőteljes felszerelések, fejlődési célok, gazdálkodási helyek, opcionális lehetőségek és érdekességek... minden itt van.

Jellemzők:

A VÁLASZOK FELTÁRULTAK!

Minden rejtvény, talány és rejtély megoldva.

MEGBÍZHATÓ VÉGIGJÁTSZÁSOK

Kövesd a végigjátszásunkat, vagy járd a saját utad, és érj el hozzáértő tanácsokat akkor, amikor szükséged van rá.

TELJES KÖRŰ ATLASZ HYRULE-RÓL

Tervezz expedíciókat, és azonosítsd az összes érdekes pontot a lenyűgöző, jegyzetekkel ellátott térképek segítségével.

A 100% FELÉ

Ha meg tudsz küzdeni vele, elmondjuk, hogyan győzd le; ha szükséged van rá, megmutatjuk, hol találod meg!
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu