Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
9.980 Ft (7.858 Ft + ÁFA)

The Pathless - PS5 játék

Ár:
9.980 Ft (7.858 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Az ABZU alkotóitól: egy íjász és egy sas misztikus kalandja a hatalmas erdőben.

Fedezz fel egy nyitott világot, és utazz el egy rejtélyes szigetre, hogy elűzd a világot szorongató sötét átkot. Sastársaddal ismerd meg a sziget történelmét, és vívj epikus csatákat, hogy visszahozd e vidékre a fényt.

Íjászat és solymászat
Légy a Vadász, az íj mestere, fedezz fel egy nyitott világot, és utazz el egy rejtélyes szigetre, hogy elűzd a világot a markában tartó sötét átkot. Építs ki kapcsolatot sastársaddal, és szárnyalj a magasban. Hajts végre folyamatos akrobatikus mozdulatokat, és adj le félelmetesen pontos lövéseket az egyedi íjászatrendszerben, mely lehetővé teszi az erőfeszítés nélküli lövéseket gyors mozgás közben is.

Fedezz fel egy nyitott világot
Járd saját utadat a felfedezendő titkokkal teli, gyönyörű, nyitott világban. Járj be ködös erdőket, buja mezőket és havas tundrákat. Ismerd meg a sziget sötét történelmét, miközben rejtvényeket oldasz meg ősi romok között, és rég elfeledett titkokat fedsz fel.

Vadássz megrontott lelkekre
Óriási, megrontott lelkek leselkednek az erdőben. Használd fel minden képességed, hogy levadászd őket, de vigyázz, nehogy a prédájuk légy! Bocsátkozz epikus harcba az elátkozott bestiák ellen, hogy visszahozd a fényt a földre. A tét a kötelék sasoddal és az egész világ sorsa.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu