Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
6.980 Ft (5.496 Ft + ÁFA)

The Sims 4: Discover University DLC - PC játék

Ár:
6.980 Ft (5.496 Ft + ÁFA)
Gyártó: PC
Elérhetőség: Raktáron
Merüljön el a tankönyvekbe, és mutassa meg, hogy szereti az iskolába járni! Kezdje meg a tanulást, és mutassa meg az iskolai szellemét a The Sims 4 Hurray to College-ban. A Sims belép az egyetemre, ahol iskolán kívüli tevékenységeket élvezhetnek. Tanuljon olyan tantárgyakat, amelyek elősegítik Simsnek a mérnöki, oktatási vagy jogi karriert.

Fedezze fel a robotikát és a ping-pongot, vagy vezesse félre, és lőjön egy versengő iskolából. Tanulj őszintén, aludj, amíg csak akarsz, és add oda az öt főiskolai kabalát - főleg próbálj meg jó osztályokat szerezni! Élő bentlakásos iskolában vagy magánlakásban, kerékpárral fedezze fel a Britechester-t, menjen hallgatói klubba vagy tanuljon a könyvtárban.

Élvezze a diákok életének örömét az iskolai rendezvényeken, és öltöztesd a simokat iskolai színekbe, hogy megmutathassák, hogy büszkék az iskolájukra. A simok belépnek az egyetemre, és kiválasztják az érdeklődő tárgyakat: biológia, informatika, történelem, művészet vagy akár gonosz. Menjen előadásokra vagy dolgozzon szemináriumi dokumentumokkal és előadásokkal - minél többet tanul Sim, annál sikeresebb lesz az olyan karrierekben, mint az oktatás, a jog és a mérnöki munka.

Az, hogy Sim-je órákig megy, vagy inkább laza, tényleg számít, tehát az időbeosztás nélkül nem teheti meg. Sims rajtunk múlik, hogyan fognak foglalkozni az egyetemi élettel. Egész éjjel tanulhatnak és végezhetnek feladatokat, vagy könnyedén el tudnak aludni és aludhatnak, ahogyan a torok szereti.

Zongorázni, futball-labdával zsonglőrködni vagy barátaival időt tölthetnek, a tanulás szüneteltetése soha nem volt ilyen szórakoztató! Sims tagjai lehetnek iskolai szervezeteknek, amelyek robotikával, vitákkal vagy művészettel foglalkoznak, vagy csatlakozhatnak egy titokzatos egyesülethez.

A tanulmány során a simok megmutatják a legjobb tudásukat és megtudják, hogy mi legyen. Bútorozza Sim hangulatos hálótermét dekorációval, amelyek tükrözik a személyiségét. Szerezzen neki új elemeket, például plakátokat és mini hűtőszekrényt. Ezután fejlessze stílusát, ahogy tetszik - nyugodtan kapja meg a nadrágját, amelyet a hallgatók mindig későn folytatnak előadásokra, vagy a legjobb nadrágot visel. Sokféle módon megmutathatja az iskolai szellemet, vagy lenyűgözheti osztálytársait.
 
Ingyenes szállítás 60.000 Ft feletti játékszoftver-rendelés esetén!
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu