Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.980 Ft (4.709 Ft + ÁFA)

The Sims 4 Snowy Escape (PC) - elektroniku kulcs, digitális licensz

Ár:
5.980 Ft (4.709 Ft + ÁFA)
Gyártó: EA
Elérhetőség: Raktáron
Készülj fel izgalmas havas sportokra, pihenj természetes meleg forrásokban, és tervezd meg japán ihletésű otthonodat a The Sims 4 Snowy Escape kiegészítő csomagban. Fedezd fel a kalandozás új módjait – hívd ki Simjeidet, hogy felmásszanak a csúcsra, és kötődjenek össze másokkal a Komorebi hegy világában. A szánkózástól és a snowboardozástól a kotatsu asztal körüli forró fazékig minden életstílushoz találsz valamit.
Jellemzők
Hajszold az izgalmakat – Teszteld Simed ügyességét és kitartását a hegyoldalban végzett tevékenységekkel. Fogj sílécet a lejtőn való lejtőzéshez, csatold fel a snowboardot, vagy pattanj fel egy szánkóra egy másik Sim-mel. Inkább felfelé szeretnél menni? Fejleszd a sziklamászó képességüket, és hívd ki Simedet, hogy merész, néha veszélyes kirándulások során érje el a hegycsúcsot.
Találd meg a zent – Hagyd, hogy Simed gondjai elszálljanak a természetes forró forrásokban, majd lazíts a kotatsu asztal körül egy forró fazék mellett, vagy társalogj, miközben bambuszerdőkön és havas terepen túrázol. Élvezd az elmés séták és a nyugtató zene nyugalmát, hogy átvedd az irányítást érzelmeid felett, és felfedezd a belső zenedet.
Teremtsd meg a saját szentélyed – Akár a japán ihletésű bútorok és dekoráció hagyományos részleteit, akár a modern elemeket kedveli, a shoji ajtók, ablakok és paravánok, tatami szőnyegek és egyebek segítségével olyan otthont alakíthat ki, amely kiegészíti az életét. Vedd le a cipődet a genkan bejáratnál a fölötted lévő papírlámpások lágy fényében, vagy építsd meg a saját sziklakertedet odakint.
Alakítsd ki az életstílusodat – Nyiss új személyiség- és kapcsolathatásokat az Életstílusok és Érzelmek bevezetésével. Az életstílusok a Simed cselekedeteire és szokásaira reagálva nyilvánulnak meg, megfelelően változtatva viselkedésüket. Hasonlóképpen, a közös élmények Sentimenteket inspirálnak, és tartósan befolyásolják a Simek egymáshoz való viszonyát, befolyásolva a társas interakciókat.
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu