Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.980 Ft (6.283 Ft + ÁFA)

Sony Uncharted Legacy of Thieves Collection (PS5)

Ár:
7.980 Ft (6.283 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Próbálj szerencsét! Készen állsz?

Kutasd fel örökségedet, és hagyj nyomot a térképen az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collectionben. Éld át a Naughty Dog izgalmas, filmszerű történetmesélését és az ikonikus franchise legnagyszabásúbb akciójeleneteit.

Fedezd fel az elveszett történelmet a karizmatikus, mégis összetett tolvajokkal, Nathan Drake-kel és Chloe Frazerrel, miközben a világot járják, rendkívüli kalandokat és elveszett tudást keresve.

Az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection kritikusok által elismert, világjáró egyszemélyes kalandokat rejt az UNCHARTED™ 4: A Thief’s End, valamint az UNCHARTED™: The Lost Legacy játékokból, döbbenetes részletességgel felújítva PS5™-konzolra, továbbfejlesztett látvánnyal és képkockasebességgel.

Tartalma

Az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection tartalmazza az UNCHARTED 4: A Thief’s End, valamint az UNCHARTED: The Lost Legacy PS5™ konzolra és PC-re felújítva. Játssz Nathan Drake és Chloe Frazer szerepében saját önálló kalandjaikban, miközben kénytelenek szembenézni a múltjukkal és saját örökséget kovácsolni.

UNCHARTED 4: A Thief’s End

Néhány évvel utolsó kalandja után a visszavonult szerencsevadász, Nathan Drake ismét a tolvajok világába kényszerül. A sors szólítja, amikor Sam, Drake halottnak hitt bátyja újra felbukkan, és segítséget kér tőle, hogy megmentse az életét, ráadásul olyan kalandot kínál, aminek Drake nem tud ellenállni.

- Több mint 150 „Év játéka” díj nyertese.
- Világjáró kaland az UNCHARTED franchise legnagyobb és legrészletesebb környezetével.
- A gördülékeny harc és a mozgás a mászókampó használatával még dinamikusabb és izgalmasabb akciójeleneteket eredményez.

UNCHARTED: The Lost Legacy

Chloe Frazernek fel kell fogadnia segítségül az ismert zsoldost, Nadine Rosst, hogy megszerezzen egy ősi műkincset, és megakadályozza, hogy egy könyörtelen hadúr kezébe kerüljön. El kell jutnia Indiába, a Nyugati-Ghátokba, hogy megtalálja Ganésa arany agyarát. Chloe eddigi legnagyobb utazása egyúttal szembenézés is múltjával, ahol döntenie kell, mit hajlandó feláldozni, hogy megteremtse saját örökségét.

- Az indiai félsziget délnyugati partvidéke a városi, dzsungel és ősi romok környezetének egzotikus keveréke.
- Az UNCHARTED franchise elismert játékmenetére épül, frissített rendszerekkel és finomításokkal, beleértve a filmszerű harcot, a felfedezést, a mozgást, az összetett rejtvényeket és még sok mást.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu