Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.980 Ft (4.709 Ft + ÁFA)
Termék címkék: q7ykzWaCblM

Wild Hearts - PS5 játék

Ár:
5.980 Ft (4.709 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Sajátítsd el az ősi technológiát óriási vadállatok vadászatához. A WILD HEARTS egy egyedülálló csavar a vadászat műfajában, ahol a technológia esélyt ad a harcra a félelmetes vadállatokkal, melyeket átitat a természet vad ereje.

Nézz szembe ezekkel a lényekkel egyedül, vagy vadászj barátaiddal zökkenőmentes együttműködésben.

Senki sem emlékszik, hogy a Kemono miért kezdett pusztítást az egykor virágzó Azumán keresztül. A kétségbeeséstől fűtve ezek a gigantikus vadállatok az őstermészet erejét a legpusztítóbb formájában használják fel.

Egy ideig úgy tűnt, senki sem tud ellenállni elsöprő erejüknek. De a remény egy félelmetes vadász formájában érkezik, aki halálos fegyverekkel és egy Karakuri nevű ősi technológiával van felfegyverkezve, amely megfordíthatja a harcot.

Jellemzők:

- A kemonók a természet erejének megtestesítői. Ezek az óriásvadállatok az idők során egyesültek a természeti elemekkel, és szükségleteiknek megfelelően változtatták meg környezetüket. Hogyan reménykedhetnek az egyszerű halandók, hogy legyőzik az ilyen hatalmas ellenségeket? Bátorság, ravaszság és nagy ügyesség kell hozzá.
- Éld túl a támadásaikat, tanulj a viselkedésükből, és használd Karakuridat és fegyvereidet, hogy méretre vágd ezeket a lényeket
- Ön az egyetlen az Azumában, aki képes Karakuri technológiát használni. Ez az ősi technológia lehetővé teszi, hogy környezetét kreatív vadászterületekké alakítsa, így ideális az óriási Kemono lerombolásához.
- Gyűjts össze anyagokat, hogy többféle Karakurit építhess az igényeid, képességeid és a harcoddal küzdő Kemonó alapján. Használd őket felfedezni, megvédeni magad és vadásztársaidat, és megszerezni a harcot
- Egyesek számára a vadászat izgalmát a legjobb egyedül élvezni. De még a leghalálosabb vadász is szembe tud nézni egy fenevaddal, amelyet nem tud egyedül leverni. A WILD HEARTS játékban akár két barátoddal (vagy más játékossal) is összeállhatsz, hogy nyomon kövessék és levadászhassák a zsákmányt.
- A csoportos vadászat lehetővé teszi a harci tervek és a különleges küldetések bővítését
- Minél többet vadászol, annál többet fejlődsz. Hozd létre a karaktered, majd gyűjts anyagokat minden egyes vadászat során, és építs egy sor páncélt és fegyvert, hogy még nagyobb vadállatokat tudj leküzdeni.
- Válassz nyolc különböző közelharci és távolsági fegyver közül (például a Karakuri Katana és a Wagasa), hogy megfeleljenek a játékstílusodnak, és készítsd el felszerelésedet az elesett Kemonóból – tetszés szerint testreszabva.
- Minél többet haladsz, annál jobb a felszerelésed, és annál nagyobb vadállatokat tudsz legyőzni
- Merüljön el gyönyörű környezetekben, amelyek tele vannak olyan építményekkel, amelyek a mindennapi falusi életet, a hitet és a háborút képviselik, és amelyeket most elnyelt a természet. Fedezzen fel négy vadászterületet négy évszak alapján – mindegyik régiónak megvan a maga gyönyörű tája és veszélyei.
- Tapasztalja meg a cseresznyevirágfát körülvevő, virágzó dombokat, a tenger által körülvett vízesésekkel teli szigetet, a háború sújtotta, őszi levelekkel borított erődöt és egy fenevad által kettészelt, befagyott tóban fogva tartott ősi várat.
- A nyugtalan Kemono által keltett káosz váratlan módon befolyásolja az évszakokat, még nehezebbé téve a vadászatot - amíg el nem éri a végső vadászterületet

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu