Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.990 Ft
Menny.:

Wipeout - Omega Collection - PS4 játék

Ár:
3.990 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Előrendelhető

Versenyezz anti gravitációs hajókkal ebben a gyönyörű látványvilágú játékban! - Nézd meg a további képeket és olvasd el rövid leírásunkat odalent! 

Leírás

WipEout Omega Collection összehozza a WipEout HD, a WipEout HD Fury és a WipEout 2048 összes tartalmát, továbbfejlesztve PS4 és a PS4 Pro számára.

Kilenc játékmód jelenik meg az Omega Gyűjteményben: Zóna, Bajnokság, Speed Speed, Time Trial és Single Race a HD-ről; Zone Battle, Eliminator és Detonator a Fury-ről; és a Karrier mód 2048-ról. A játékok 26 egyedi pályát és 46 egyedi hajómodellt tartalmaznak, és tartalmaznak helyi osztott képernyő és online multiplayer játékot. Noha a három játék sajátos módon ragaszkodik a stílushoz és a stimulációhoz, együttesen bemutatják a franchise versenyképességének és selymes, sima látványának legjobb elemeit.

A játékosok olyan különböző tulajdonságú anti gravitációs hajókat irányítanak, amelyek versenyvállalatok tulajdonában vannak. Minden vízi járművet energiapajzzsal láttak el, amely elnyeli a verseny során elszenvedett károkat; az energia elveszik, amikor a játékos hajója ütközik a pálya menti akadályokkal, más hajókkal, vagy ha fegyvertűz sújt. Ha a pajzs kifogy, a játékos hajója felrobban, és így kiesik a versenyből. A játékos azonban fel tudja tölteni az energiát fegyverek felvételével.

Árukereső.hu Árukereső.hu