Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.980 Ft (6.283 Ft + ÁFA)

Wizards of the Coast Dungeons & Dragons Dark Alliance [Day One Edition] (PS5)

Ár:
7.980 Ft (6.283 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Csatlakozz barátaidhoz és küzdjetek meg négyesben a Dungeons & Dragons világának ikonikus szörnyeivel! A Dungeons & Dragons: Dark Alliance robbanékony, látványos akció-szerepjátékos összecsapások során kelti életre a legendás fantasy univerzum jeleneteit, így jégóriásokkal és sárkányokkal küzdhetsz meg olyan formában, mint még soha - és ez csak két példa, Icewind Dale vidékét vérszomjas fenevadak és a gonosz napról napra erősödő seregei járják.

Válassz hőst, győzd le a legkeményebb ellenfeleket, szerezz erősebb felszereléseket, nyiss meg új képességeket és menj neki a legkeményebb kihívásoknak!

Küzdj le megállíthatatlan szörnyetegeket
A Dark Alliance a D&D világának legendás lényeit ereszti a nyakadba - látszólag legyőzhetetlen monstrumok ellen kell kitartanod és megtalálnod a megfelelő taktikákat és képességeket ellenük.

Harcolj barátaid oldalán
Egyszerre akár négyen is összeállhattok egy csapatba, hogy közösen merüljetek el a látványos, valós idejű harcokban. Eresszétek szabadjára a legpusztítóbb kombinációkat és nyomjátok le azokat az ellenfeleket is, akiket egyedül már nem sikerülne.

Válaszd ki a hősöd
Négy, egymástól teljesen eltérő hős közül választhatsz, mindannyian egyedi játékstílust képviselnek és testreszabható képességekkel rendelkeznek. Teljesíts küldetéseket és pusztítsd el a legkeményebb ellenségeket, hogy ezáltal új képességek és felszerelések nyíljanak meg számodra.

Álld ki a hideget
A Dark Alliance sosem látott formában mutatja be a D&D univerzum egy szeletét. Fedezd fel Icewind Dale fagyos világát és közben védd meg szülőfölded a gonosz lények seregeitől.

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu