Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
21.980 Ft (17.307 Ft + ÁFA)

Xbox Elite Series 2 – Complete Component Pack

Ár:
21.980 Ft (17.307 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Szabd testre az Xbox Elite Series 2 vezeték nélküli kontrollert a megfelelő konfigurációval és összetevőkkel, hogy profi pontosságot valósíthass meg a Complete Component Pack csomag segítségével.

Tartalma:

  • 1 cserélhető l-választó (normál)
  • 4 cserélhető hüvelykujjkar (2 klasszikus, 1 magas, 1 torony)
  • 4 lapos kar (2 közepes, 2 mini)
  • 1 hordtáska
  • 1 töltődokkoló
  • 1 USB-C-kábel

A termék leírása:

Szabd testre az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 kontrollert a megfelelő konfigurációval és alkatrészekkel, hogy profi szintű precizitást érj el a Complete Component Pack csomaggal, amely cserélhető I-választót (normál), cserélhető vezérlőkarokat (2 klasszikus, 1 magas, 1 dóm) és lapos karokat (közepes, mini) tartalmaz. A mellékelt hordtáskával, töltődokkolóval és USB-C-kábellel visszaállíthatod a teljes energiaszintet, miközben minden stílusos és biztonságos marad

Még több testreszabási lehetőség

Szabd testre az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 kontrollert a megfelelő konfigurációval és alkatrészekkel, hogy profi szintű precizitást érj el a Complete Component Pack csomaggal.

Cserélhető alkatrészek

Szabd testre a rendszert cserélhető I-választóval (normál), cserélhető vezérlőkarokkal (2 klasszikus, 1 magas, 1 dóm) és lapos karokkal (közepes, mini).

Állítsd vissza a teljes energiaszintet

A mellékelt hordtáskával, töltődokkolóval és USB-C®-kábellel visszaállíthatod a teljes energiaszintet, miközben minden stílusos és biztonságos marad.

Kompatibilis az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 kontrollerrel

Még jobban testreszabhatod az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core kontrollert, vagy kicserélheted más Xbox Elite Wireless Controller Series 2 modellek egyes alkatrészeit.

Ingyenes szállítás 60.000 Ft feletti játékszoftver-rendelés esetén!
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu