Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-11-22

Far Cry 3 Blood Dragon PC - elektronikus licensz

Ár:
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-11-22
Gyártó: PC
Eljött az ideje út utat keresni a békéhez. Az amerikai kiborg hadsereg úgy tűnik, hogy megtalálta a megoldást, ami nem más mint egy biológiai fegyver és távol eső szigetről. A feladatod minél több információt szerezni és kideríteni, hogy mi is folyik itt tulajdonképpen! ?

A tomboló kiborgok, mutáns tudósok és fémcápák seregét csak egyetlen erő képes megállítani - te! Rex Power Colt bőrébe bújva, a IV típusú kiber kommandósként szállsz harcba ebben a bizarr, nyílt világban. Hét teljesen testre szabható fegyver áll rendelkezésedre, amik által te magad leszel a legveszélyesebb katona a szigeten.

Rex Colt bőrében félig ember, félig gép vagy, de teljes egészében amerikai. Te képviseled a legmodernebb haditechnikát, és a küldetésed fő célja a bosszú és hogy kiszabadítsd a parancsnokodat az egységével együtt a gyilkos kiborgok fogságából. Nem állhatsz meg, amíg nem teljesítetted a feladatod!

Ha láttad a Stallone vagy Schwarzenegger legendás akciófilmjeit, garantáltan a hasadat fogod majd a nevetéstől a Blood Dragon végigjátszása során, hiszen rengeteg filmes és játékos utalás, valamint fricska került bele az alkotásba, ami nem több a nyolcvanas évek felidézésénél, illetve a kérdéses korszak kifigurázásánál. Az alkotás kampányában igazi retro-hangulat vár majd ránk, amit nem csak az említett stílusbeli sajátosságok idéznek elő, hanem a fejlesztők által megvalósított küllem is, ami szintén a legendás videokazettás korszak legszebb pillanatait juttatja eszünkbe.

A Far Cry 3: Blood Dragon története egyébiránt egy cyborg katonát állít a főszerepbe, akinek elsődleges célja, hogymegmentse a világot a pusztulástól. Ehhez azonban egy hatalmas szigeten kell átverekednie magát a legfőbb gonosz hűséges hadseregén, így célunk nem lesz más, mint a legendás hollywoodi szuperprodukciók által lefektetett útvonalat követve mindenkit likvidálni a pályán, majd végül szembeszállni rettegett ellenfelünkkel. Retro-életérzés a köbön!

A Far Cry 3 mellékszálában igazi retro-futurizmus vár ránk lézerfegyverekkel, a VHS-korszakot felidéző küllemmel és igazi cyborg-katonákkal!
Egyedüláll ó történet egy vicces, utalásokkal és fricskákkal tarkított koncepcióban, amit egy pörgős és akcióban dúskáló FPS-játékmenet kísér.
Idézd fel magad előtt, hogy miként látták az emberek a nyolcvanas években, az akkor még távoli jövőt!

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu