Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
14.980 Ft (11.795 Ft + ÁFA)
Menny.:

Farming Simulator 22: Platinum Edition - Xbox Series

Ár:
14.980 Ft (11.795 Ft + ÁFA)
Menny.:
Elérhetőség: Előrendelhető

Bővítsd mezőgazdasági vállalkozásodat a Silverrun-erdő vadonatúj és nyüzsgő területével – és vesd be a Volvo új gépeit és eszközeit az erdőben! Több, mint 40 új, autentikus gép különböző márkáktól, új erdészeti küldetések, gyártási láncok és játékmechanika.


Az eddigi legkiterjedtebb mezőgazdasági szimulátor!A Farming Simulator 22 Platinum Edition kiadásával elindíthatod a mezőgazdasági vállalkozásodat a négy jellegzetes európai és amerikai terület egyikén, hogy kipróbáld magad a mezőgazdaság, az erdőgazdálkodás és az állattenyésztés világában. A következők állnak a rendelkezésedre: több, mint 500 autentikus gép és eszköz több, mint 100 neves mezőgazdasági gyártótól a világ minden tájáról. A Farming Simulator 22 különféle új játékmechanikákat mutat be: Az évszakos ciklusok kihívást jelentenek az előre tervezés és a változó időjárási körülményekhez való alkalmazkodás terén. Az olyan új terményekhez, mint a szőlő és az olajbogyó, gondosan kell dolgozni szűk helyeken speciális gépekkel, és a különféle termelési láncok lehetővé teszik a mezőgazdasági birodalom felépítését. A Platinum Expansion kiegészítővel – tegyél szert még több tartalomra!


A Platinum Edition kiadás részét képezi az amúgy is hatalmas alapjátékon kívül a vadonatúj Platinum Expansion kiegészítő: ez a Silverrun-erdőt, egy új pályát tartalmaz, az Egyesült Államok északnyugati területének erdős tájai és új lehetőségei ihlettek. Kapd elő a fajelölőket, hogy új erdészeti küldetésekre indulj, és hajókat építs a kikötőben – mivel a Silverrun-erdő tele van látnivalókkal és termelési láncokkal, amelyek a rönkök szállítása alapján alakulnak ki.
Élvezd ki a neves svéd gyártó, a Volvo új gépeinek nagy választékát, amely a Farming Simulator-sorozatbeli debütálását ünnepli, és bővítsd a flottádat a John Deere, a Komatsu, a Pfanzelt, a Koller, a Schwarzmüller, az IMPEX és sok más márka további termékeivel. Több mint 40 autentikus jármű és eszköz szerepel a kiegészítőben, hogy gazdagítsd és gyarapítsd a mezőgazdasági és erdészeti tapasztalataidat – nézz szembe a virtuális gazdálkodás kihívásaival, akár egyedül, akár barátaiddal a többrésztvevős játékban.

Több, mint 100 valódi márka – újdonság: Volvo és sok más!
Több, mint 500 autentikus jármű és eszköz
Az alapjátékot és a Platinum Expansion kiegészítőt tartalmazza
4 jellegzetes európai és amerikai környezet
Termények, állatok és fák széles választéka
Évszakos kihívások, termelési láncok, fajelölés és egyebek!
Kooperatív gazdálkodás a platformokon átívelő többrésztvevős játék révén
A ModHub ingyenes, a közösség által létrehozott tartalmakat kínál

Youtube videók

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu